AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.51 // 20.12.2018

Joni Korhonen siirtyy Hongasta Ykköseen

Joni Korhonen siirtyy Hongasta Ykköseen

Joni Korhonen pelasi viime kaudella 16 ottelua Veikkausliigassa. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu saa hyökkäyspäähänsä merkittävästi juonikkuutta ja kokemusta, sillä seura on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Joni Korhosen kanssa.

Viime kaudella Veikkausliigassa FC Honkaa edustanut 31-vuotias "Korkki" on oululaiselle yleisölle tuttu pelaaja, sillä mies esiintyi laivastonsinisessä paidassa jo yhdeksän vuotta sitten ja oli nostamassa AC Oulua kauden 2009 päätteeksi Veikkausliigaan.

Perheensä kanssa Ouluun muuttava Korhonen muistelee edelleen lämmöllä edellistä visiittiään.

- Kymmenisen vuotta takana ja täällä taas. Viime visiitistä on jäänyt paljon hienoja muistoja. Päällimmäisenä tietysti nousu Veikkausliigaan sekä monet hienot ystävät, joita sain silloin. Viime kerralla olin nuori miehenalku, jolla ei parta oikein kasvanut edes. Nyt olen jo mies, jolla on oma perhe ja paljon kokemusta vyöllään näistä hommista, Korhonen toteaa AC Oulun sivuilla.

Kokeneelta ja paljon nähneeltä pelimieheltä odotetaan tulevana kautena johtajuutta ja esimerkillisiä otteita, jotta AC Oulu saavuttaisi virallisen tavoitteensa eli nousun Veikkausliigaan.

- Omana tavoitteena on pelata hyvä ja ehjä kausi. Muutama maali kaukolaukauksella ja kopata kauden päättyessä kultaiset mitalit kaulaan. Joukkueen tavoite on nousu ja varmasti olla joukkue, josta oululaiset ovat ylpeitä. Kannattajille lähetän myös terveisiä, tehdään tästä yhdessä ikimuistoinen kausi.

Lisää uutisia