AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 30.9.2018

​SJK pistenälkäisenä Rovaniemelle: "Tarvitsemme niitä enemmän kuin RoPS"

​SJK pistenälkäisenä Rovaniemelle: "Tarvitsemme niitä enemmän kuin RoPS"

Kuva: Juha Tamminen

Sarjakakkonen RoPS isännöin sunnuntaina sarjan häntäpäähän jumiutunutta SJK:ta.

SJK ja RoPS ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kahdesti ja kotikentällä tuli 2-1-voitto, Rovaniemellä RoPS oli parempi 1-0-luvuin. SJK ja RoPS pelasivat vastakkain jo Ykkösessä aikoinaan ja muutenkin kohtaamisia on vuosien saatossa ollut useampia.

- Meillä on joka kerta ollut RoPS:n kanssa aika mielenkiintoiset pelit. RoPS on hyvä joukkue ja tällä kaudella he ovat olleet erittäin hyvässä iskussa. Mutta kyllä me sinne menemme pisteitä hakemaan. Me tarvitsemme niitä mielestäni enemmän kuin RoPS, sanoo SJK:n kapteeni ja maalivahti Mihkel Aksalu.

- Meidän pitää edetä tässä meidän tilanteessa vain peli kerrallaan, eikä katsella tulevia. Olemme vaikeassa tilanteessa, mutta onneksi meillä on sunnuntaina taas mahdollisuus ottaa kolme pistettä ja jopa jättää tippumistaisto taaksemme. Me emme pysty vaikuttamaan muiden tekemisiin, vaan meidän pitää hoitaa vain omat hommamme tällä hetkellä, jatkaa Aksalu.


RoPS-SJK Rovaniemen keskuskentällä sunnuntaina 30.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia