AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 30.9.2018

​SJK hamuaa sarjapaikalleen vahvistusta: "Edessä neljä finaalia"

​SJK hamuaa sarjapaikalleen vahvistusta: "Edessä neljä finaalia"

Kuva: Juha Tamminen

SJK on sarjassa yhdeksäntenä, mutta vain kaksi pistettä erottaa seinäjokelaiset karsijan paikasta.

SJK haluaa leimata passinsa Veikkausliigakaudelle 2019 mahdollisimman nopeasti. Passiin tarvitaan pisteleimoja ja niitä SJK hakee sunnuntaina Rovaniemeltä.

- Edessä on nyt neljä finaalia. Mennään peli kerrallaan ja toivottavasti pisteitä tulee heti sunnuntaina. Kolmea pistettä Rovaniemeltä haetaan, SJK:n keskikentän taistelija Mehmet Hetemaj linjaa.

SJK:lla on takana vaikea kausi, sen sijaan RoPS on pelannut todella väkevän sesongin ja on sarjataulukossa tukevasti toisena.

- RoPS on toisella puolella sarjataulukkoa. He ovat hioneet omaa systeemiä talvesta saakka ja se on toiminut hyvin heillä. Ovat saaneet pari hyvää vahvistusta Zeneli, Kokko ja Hambo sinne, joten ei varmasti ole heikompi vastus, kun viimeksi heidät kohdattiin.

- Me tiedostetaan, että pitää pelata täydellinen peli, jos sen haluamamme kolme pistettä rikkaampana kotimatkalle halutaan lähteä, Hetemaj painottaa.

SJK on kokenut kovia loukkaantumisrintamalla läpi kauden. Rovaniemen pitkälle bussireissulle saatiin kuitenkin raavittua taas tarpeellinen määrä jätkiä.

- Bussissa on nyt 18 tai 19 pelaajaa niin "terveenä" nyt kun pystyy olemaan. Kolhuja on aika usealla pelaajalla. Siinä valossa on kyllä ollut todella huono kausi, sillä loukkaantumisia on ollut todella, todella paljon, itsekin sairastuvalla oman osansa potenut Hetemaj manaa.

Rovaniemen keskuskenttä ei ole helpoin paikka vierailla, sillä kotiyleisö osaa piiskata sanoin tarpeen tulleen myös vastustajan pelaajia.

- Rovaniemellä on oma tyylinsä, kun vertaa muihin pelipaikkakuntiin, mutta minusta siellä on ollut aina kiva pelata. Kiva stadikka ja porukkaa on ollut aina hyvin paikalla ja se pitää ääntä, Hetemaj kehuu.


RoPS-SJK Rovaniemen keskuskentällä sunnuntaina 30.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia