AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.30 // 24.7.2018

Minihuuhkajat palkitsi parhaitaan - mukana HJK:n Eetu Vertainen

Minihuuhkajat palkitsi parhaitaan - mukana HJK:n Eetu Vertainen

Eetu Vertainen esiintyi EM-lopputurnauksessa edukseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen alle 19-vuotiaiden EM-lopputurnaus päättyi sunnuntaina harmittavasti alkulohkoon. Siitä huolimatta Minihuuhkajien ryhmässä nähtiin monia onnistujia.

Huuhkajat ilmoitti myöhään maanantaina sosiaalisen median kanavillaan Suomen parhaiten turnauksessa onnistuneet pelaajat. He olivat Eetu Vertainen, Saku Ylätupa, Jaakko Oksanen, Rasmus Leislahti ja Abukar Mohamed. Heistä peräti neljällä on HJK-taustaa. Vertainen kuuluu HJK:n edustusjoukkueeseen, Leislahti pelaa Klubi04:ssä, kun Ylätupa ja Oksanen lähtivät molemmat maailmalle HJK:n kautta. Mohamed on puolestaan TPV:n kasvatti, jonka italialainen suurseura Lazio hankki riveihinsä TPS:sta.

HJK:n Eetu Vertainen onnistui turnauksessa maalinteossa Norjaa vastaan. HJK:n akatemiassa pelaava Leislahti puolestaan pelasi Suomen kaikki ottelut tolppien välissä. Vertainen liittyy jälleen takaisin HJK:n edustusjoukkueen mukaan, joka valmistautuu keskiviikon otteluun Mestarien liigan karsintaotteluun BATE Borisovia vastaan.

Katso Huuhkajien tviitti alta.

Lisää uutisia