AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 22.7.2018

VPS haki pisteet Kuopiosta (KuPS-VPS 1-2)

VPS haki pisteet Kuopiosta (KuPS-VPS 1-2)

VPS jatkoi vahvaa virettään ja haki täyden pistepotin sunnuntaina KuPS:n vieraana 2-1-voiton myötä.

Tiiviisti puolustanut Vaasan Palloseura onnistui suojelemaan 1-2-johtoasemaansa viimeiseen loppuvihellykseen saakka ja kuopiolaisten sunnuntai-ilta päättyi siten pettyneissä tunnelmissa. Kotijoukkueella oli runsaasti mainioita tekopaikkoja voittoon saakka, KuPS-kapteeni Petteri Pennasen hieno 1-1-maali jäi tällä kertaa keltamustan ainoaksi ilonaiheeksi.

VPS pääsi alussa 0-1-johtoon, kun ottelua oli pelattu vain yksi minuutti ja 35 sekuntia. Hyökkääjä Juho Lähteen laukoma pallo kimposi KuPS-verkkoon ja kotijoukkue joutui jälleen kerran takaa-ajajan asemaan. Pennanen tasoitti hienolla kaukolaukauksellaan tilanteeksi 1-1 kymmenen minuutin kohdalla tehden tämän kauden seitsemännen liigamaalinsa.

VPS pääsi uudestaan johtoon 38 minuutilla, kun kotijoukkue sortui keskialueella pahaan harhasyöttöön ja hyökkääjä Douglas Cae pääsi laukomaan 1-2. KuPS hyökkäsi toisella puoliajalla voimakkaasti ja sai tasoitustilaisuuden, kun pallo vietiin rangaistuspilkulle 80. minuutilla. Hyökkääjä Rasmus Karjalainen veti pallon voimalla maalin ylitse ja vaasalaisten johtoasema kesti sinnikkäästi loppuvihellykseen saakka.


PS Kemi – KuPS sunnuntaina 29.7. kello 19.00 Sauvosaaressa ja VPS – FC Lahti maanantaina 30.7. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia