AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 28.4.2018

​FC Honka haluaa avata voittotilin kotikentällä: "Se on ykköstavoite"

​FC Honka haluaa avata voittotilin kotikentällä: "Se on ykköstavoite"

Kasperi Liikonen haluaa ottaa kauden avausvoiton. (Kuva: Juha Tamminen)

Sarjanousija FC Honka on voitotta kolmen pelatun ottelun jälkeen. Joukkueen laituri Kasperi Liikonen haluaa muuttaa kyseisen saldon tänään lauantaina FC Interiä vastaan.

FC Honka pelasi tasapelit KuPS:n ja FC Lahden kanssa ennen kuin koki 0-2 tappion viime kierroksella SJK:n vieraana. Liikonen on ollut suhteellisen tyytyväinen espoolaisten starttiin.

- Tuloksellisesti ei ole mennyt niin hyvin kuin olisi voinut, mutta pelillisesti Lahti ja KuPS-pelit olivat ok. SJK-matsi oli sitten heikompi, Liikonen tunnustaa.

Lauantaina joukkueen ainoa tavoite on saada voitto kotikentällä, jonne vieraaksi saapuu ailahtelevasti aloittanut FC Inter.

- Tavoite on avata voittotili. Se on meidän ykköstavoitteemme, Liikonen korostaa.

Se kuitenkin vaatii maaleja, joita espoolaiset ovat tehneet toistaiseksi vain yhden.

- Jos on tehnyt yhden maalin kolmeen otteluun, niin ei se maalijuhlaa ole ollut. Olen kuitenkin luottavainen sen suhteen, että ne tulevat.

Hongan etuna Interiin nähden on pidempi lepoaika. Espoolaiset pelasivat edellisen kerran viime lauantaina, kun Inter puolestaan kohtasi keskiviikkona HJK:n maalittomaan tasapeliin päättyneessä ottelussa.

- Siitä voi olla hyötyä, mutta silti pitää pelata hyvä peli jos haluaa pärjätä. Ihan sama kuinka paljon sitä on levännyt, Liikonen tietää.


FC Honka - FC Inter Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 28.4. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia