AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 14.4.2018

​Hongan hyökkääjä toivoo kotiavaukseen suurta katsojamäärää

​Hongan hyökkääjä toivoo kotiavaukseen suurta katsojamäärää

Masar Ömer on Hongan luottohyökkääjä. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliiga palaa Espooseen parin vuoden tauon jälkeen sunnuntaina.

Honka pelaa sunnuntaina kauden ensimmäisen kotipelinsä FC Lahtea vastaan. Espoolaisilla on alla 1-1-tasapeli Kuopiosta, missä kausi alkoi viime kauden hopeamitalistin KuPS:n vieraana viime sunnuntaina.

Edellisen kerran Espoossa on pelattu Veikkausliigaa kaudella 2014.

- Vaikea ensimmäinen puoliaika. KuPS dominoi sitä aika hyvin ja meitä ehkä jännittikin siinä alussa. Toisella puoliajalla, kun KuPS oli pelannut aika ylhäällä ekan jakson ja ehkä hekin väsähtivät, saimme oman pelin haltuun. Lopussa mahdollisuuksia oli voittoonkin asti, mutta tasapeli on ihan ok tulos KuPS:sta vieraissa, Hongan hyökkääjä Masar Ömer kertasi.

FC Lahtea vastaan Ömer ei odota Hongan pääsevän avauspeliä helpommalla. Hongan osakkeita kohottaa kuitenkin kotipeli. Lahti kukisti omassa avauspelissään Hongan tavoin Veikkausliigaan täksi kaudeksi nousseen TPS:n 3-2.

- Luulen, että kaikki ovat varmaan saaneet nyt tuon alkujännityksen pois. Nyt kaikki tietävät, mitä liigassa vaaditaan. Ei se Lahti mitenkään helpompi ole, mutta totta kai kun on kotipeli, niin lähdemme voittamaan sitä.

Pitkäpartainen kärkimies toivoo Tapiolaan suurta joukkoa kotiyleisöä.

- Odotan, että fanimme tulevat sinne ja toivonkin sitä, koska se on meille pelaajille tosi tärkeää. Mitä enemmän faneja, sitä enemmän pelaajat varmasti haluavat näyttää, mitä osaavat.


FC Honka - FC Lahti sunnuntaina 15.4. kello 15.00 Tapiolan Urheilupuistossa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia