AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 7.4.2018

​Vuorinen tyytyväinen voittoon: "Inter on talven paras joukkue"

​Vuorinen tyytyväinen voittoon: "Inter on talven paras joukkue"

Petri Vuorinen oli tyytyväinen Vepsun esitykseen. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS avasi Veikkausliigakauden 2-0-voitolla alkukeväästä vahvoja otteita esittäneestä FC Interistä.

VPS-käskijä Petri Vuorinen antoi tunnustusta vastustajalle.

– Inter on talven paras joukkue ja selviytyi cupin finaaliinkin. Tiesimme mitä oli tulossa. Peli oli viime kautta tasaisempi pallonhallinnan suhteen. Meillä oli kysymysmerkkejä, koska Inter pelasi kolmen linjalla ja heillä oli wing backit laidoilla, että miten me saamme tilanteen haltuun puolustettaessa, Vuorinen totesi.

- Inter saikin meistä yliotteen avausjaksolla sitä kautta, mutta olemme käyneet läpi sitä, miten haluamme puolustaa matalammalta ja se toimi tänään suhteellisen hyvin.

Varsinaisia vaaranpaikkoja VPS-maalille ei kuitenkaan montaa syntynyt.

– Suhteellisen hyvin pidimme Interin poissa paikoilta. Kertaalleen he pääsivät läpi, kun menetimme pallon ja kerran Källman pääsi puskemaan, mutta siinä ne paikat pitkälti olivatkin. Yksi ratkaiseva tekijä oli, että pystyimme puolustamaan Interin nopeat hyökkäykset pois. Niissä he ovat todella hyviä.

Vuorisen mukaan toisella jaksolla oli ensimmäistä levollisempi tunnelma penkillä. Tuntui, että peli oli paremmin Vepsulla hallussa. Siltä se näytti myös katsomoon.

– Eka jakso oli meille vaikea, mutta saimme maalin ja maalit helpottavat. Tokalla tuntui paremmalta penkilläkin. Välillä Inter piti palloa, mutta se kuuluu jalkapalloon. Lopussa olisimme voineet tehdä enemmänkin maaleja, mutta kaksikin riittää.

- Tosi ylpeä olen joukkueesta. Teimme tosi hienoja maaleja, eikä moni varmasti uskonut, että voitamme Interin kauden avauksessa 2-0, vaikka oli kotipelistä kyse. Tämä oli kova saavutus, mutta pitää muistaa, että tämä oli vasta yksi peli.

Vuorinen sanoi myös, ettei kentältä 80 minuutin jälkeen tällin saatuaan pois tullut Timi Lahti loukkaantunut pahemmin.


VPS-RoPS lauantaina 14.4. klo 16.00 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia