AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.01 // 5.1.2018

FC Honka vahvistuu kokeneella puolustajalla

FC Honka vahvistuu kokeneella puolustajalla

Zeljko Savic pelasi Veikkausliigassa viimeksi PS Kemin riveissä. (Kuva: Juha Tamminen)

Hongan Veikkausliigajoukkue kaudelle 2018 vahvistuu uudella nimellä, kun serbialainen puolustaja Zeljko Savic liittyy joukkueeseen.

Zeljko Savic on Veikkausliigan seuraajille tuttu nimi, sillä miehellä on kasassa jo miltei sata Veikkausliigaottelua. Savic saapui Suomeen ensimmäisen kerran vuonna 2014, kun SJK hankki hänet Seinäjoelle. Pohjanmaalla Savic vietti kaksi kautta, ja pääsi niistä jälkimmäisellä juhlimaan SJK:n kanssa Suomen mestaruutta.

Kaudelle 2016 Savic siirtyi PS Kemiin ja yhden Kemissä vietetyn kauden jälkeen tie vei Singaporen pääsarjaa pelaavaan DPMM FC:hen. Nyt 29-vuotias keskuspuolustaja palaa Suomeen ja vahvistaa ensi kaudella espoolaisten puolustusta.

Manageri Hexi Arteva on iloinen Savicin sopimuksesta.

- Tosi hieno asia, että saimme Zeljkon meille. Olemme seuranneet häntä tiiviimmin jo reilun vuoden. Hän kävi joulukuussa viikon verran meillä tutustumassa Esportin olosuhteisiin ja joukkueeseen, sekä hoiti samalla hienosti meidän fyysiset testit ja lääkärintarkastuksen. Oikein fiksu ja mukava persoona, sekä viimeisen päälle urheilullinen ammattilainen, Arteva kehuu.

Uuden sopimuksen jälkeen Hongalla on kasassa 24 pelaajasopimusta. Joukkue palaa lomalta harjoituksiin 8. tammikuuta. Ensimmäinen kilpailullinen ottelu on ohjelmassa tammikuun 27. päivä, kun Suomen Cupin lohkovaiheen avausottelussa vastaan asettuu FC KTP. Ottelu Esport Arenalla käynnistyy kello 14.

Lisää uutisia