AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 25.7.2017

HIFK-toppari Kuusijärven kausi päättyi polvivammaan

HIFK-toppari Kuusijärven kausi päättyi polvivammaan

Pauli Kuusijärven kausi päättyi ikävään loukkaantumiseen. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:n keskuspuolustaja Pauli Kuusijärven jalkapallokausi 2017 on ohi pahan polvivamman takia.

Kuusijärvi loukkasi polveaan 17.7. pelatussa kotiottelussa Kuopion Palloseuraa vastaan. Tarkemmat tutkimukset osoittivat, että Kuusijärven vamma vaatii leikkaushoitoa ja hänellä on edessään noin kuuden kuukauden kuntoutusjakso.

Kuusijärvi on yksi HIFK:n joukkueen merkittävimmistä henkisistä johtajista ja hän on johtajuutensa lisäksi erinomainen pelaaja sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan, joten menetys joukkueelle on merkittävä. Kuusijärvi ehti pelata tällä kaudella vain seitsemän ottelua Veikkausliigassa.

– Alkukauden vaikean loukkaantumisen jälkeen tuntuu turhauttavalta, että heti kun pääsi kunnon pelikuntoon niin joutuu jättämään pelikentät pidemmäksi aikaa. Ensimmäinen ajatukseni heti "tuomion" kuultuani oli, että kun vaan saisi aloittaa kuntouttamisen. Tämä on elämäni ensimmäinen polvileikkaus, mutta uskon, että olen selvittänyt elämässäni tiukempiakin paikkoja, joten otetaan tämäkin haasteena, Kuusijärvi kertoo.

Neljättä kauttaan tähtirinnoissa pelaavalla Kuusijärvellä on sopimus HIFK:n kanssa myös kaudesta 2018.

– Tarkoitus on skulata Veikkausliigaa HIFK:n paidassa myös ensi kaudella ja käydä nikkaamassa perinteeksi muodostunut voittomaali Klackenin edessä. Ja terveiset Stadin Kingeille – pitäkää fanit liput liehumassa ja hymyillään kun nähdään, Kuusijärvi sanoo.


HJK-HIFK Telia 5G Areenalla maanantaina 31.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia