AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 18.2.2017

​SJK:n Kotamäki vakuuttaa: "Meille tulee hyvä joukkue"

​SJK:n Kotamäki vakuuttaa: "Meille tulee hyvä joukkue"

Aristote Mboma on SJK:n uusia kasvoja. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n joukkueen pelaajatilanne elää edelleen ja perjantainen valmentajanvaihdosuutinen vaikuttaa myös tilanteeseen.

Päävalmentajan vaihdoksen lisäksi Juhani Ojalan myynti Ruotsin pääsarjaan sekä Matej Hradeckyn ikävä loukkaantuminen sekoittivat pakkaa SJK:ssa melkoisesti loppuviikolla.

Talven aikana SJK on ollut pelaajamarkkinoilla maltillinen ja sisään tulleita pelaajia on omien nuorten lisäksi Ykkösen parhaana pelaajana viime kaudella palkittu hyökkääjä Aristote Mboma, Tshekin pääsarjasta Suomeen palannut Tomas Hradecky ja nuori superlupaus Ville Tikkanen, joka siirtyi Seinäjoelle Oulusta.

- Pelaajamäärää tulemme vielä kasvattamaan, mutta se ketä meillä tällä hetkellä on, niin siihen olemme tyytyväisiä. Meillä on sen osalta hyvä tilanne. Mutta korvaajia lähtijöille tarvitaan ja puolustuksessa on kenties se kaikkein akuutein tilanne. Meillä on kuitenkin tällä hetkellä tarjouksia sisällä muutamille hyville toppareille, kertoo Janne Kotamäki SJK TV:lle.

Kotamäen mukaan pelaajarekrytoinnissa pyritään tekemään niin huolellista työtä kuin suinkin mahdollista.

- Haluamme tehdä pelaajavalinnat hyvin tarkasti, että saamme varmasti oikeat pelaajat. Me emme ole siinä ihan aina onnistuneet, mutta olemme tänä vuonna satsanneet erityisesti pelaajatarkkailuun paljon. Haluamme tietää tasan tarkkaan millainen pelaaja meille on tulossa, ainakin niin hyvin kuin se vain on mahdollista, korostaa Kotamäki.

- Meille tulee hyvä joukkue tällä kaudella ja uskomme että taistelemme mestaruudesta.

Lisää uutisia