AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 17.2.2017

Juhani Ojala siirtyy Allsvenskaniin

Juhani Ojala siirtyy Allsvenskaniin

"Juden" ura jatkuu Häckenissä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n mukaan viime kauden loppupuolella liittynyt maajoukkuepuolustaja Juhani Ojala jatkaa uraansa Ruotsin pääsarjassa.

SJK ja ruotsalaisseura BK Häcken sopivat siirtosummasta eilen ja Ojala siirtyy göteborgilaisseuraan kolmen vuoden sopimuksella.

- Todella iso kiitos koko SJK-perheelle. Meillä oli yhteinen tavoite saada minut takaisin kuntoon ja omalle tasolleni ja mielestäni onnistuimme tässä todella hyvin. Seura auttoi minua ja minä autoin seuraa omalla panoksellani, kiittelee Juhani Ojala.

- Täällä Seinäjoella on loistava yhteisö, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Ja se vie tämän seuran vielä pitkälle. Mielestäni siirto Häckeniin on tässä vaiheessa uraani hyvä askel ja tavoitteeni on vielä siirtyä sieltä isompiin ympyröihin, kertoo Ojala suunnitelmistaan.

27-vuotias keskuspuolustaja Juhani Ojala liittyi SJK:n mukaan viime vuoden elokuussa, aivan siirtoikkunan lopussa. Ennen SJK:ta hän edusti kolmen edellisen kauden ajan Venäjän pääsarjassa pelaavaa Terek Groznyin joukkuetta ja sen lisäksi HJK:ta lyhyen lainajakson ajan. Kauden 2016 lopussa Ojala oli yksi SJK:n avainpelaajista. SJK voitti historiansa ensimmäisen Suomen Cupin sekä pronssimitalit. Ojalasta tuli myös maajoukkueen vakiopelaaja ja hän onnistui iskemään uransa ensimmäisen maajoukkueosuman Suomen harjoitusleirillä Marokkoa vastaan.

Ojala pelasi SJK:n paidassa Veikkausliigassa 9 ottelua ja niissä täydet peliminuutit. Niistä otteluista SJK voitti kuusi ja pelasi kolme kertaa tasan. SJK ei siis hävinnyt kertaakaan Ojalan ollessa kentällä. Lisäksi SJK:ta vastaan tehtiin vain viisi maalia. Ojala pelasi myös Tampereen Ratinassa täyden pelin Suomen cupin finaalissa, joka ratkesi SJK:n hyväksi vasta jatko-ottelun ja rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Tänä talvena Ojala ehti pelata SJK:n paidassa ainoastaan yhden Suomen Cupin lohkovaiheen ottelun, kun SJK voitti SJK Akatemian Wallsport Areenalla. Ojala pelasi koko ottelun ja puski pelissä maalin.

Lisää uutisia