AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.01 // 5.1.2017

Mikael Soisalo siirtyy Englantiin

Mikael Soisalo siirtyy Englantiin

Englantiin siirtyvä Mikael Soisalo valittiin viime kaudella Veikkausliigan vuoden tulokkaaksi. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan vuoden tulokkaaksi viime kauden päätteeksi valittu Ilveksen Mikael Soisalo siirtyy Englannin Valioliigassa pelaavan Middlesbrough FC:n riveihin 3+1-vuotisella sopimuksella.

18-vuotias Soisalo teki viime kaudella todellisen läpimurron Veikkausliigan elittiin. Tuulennopea laitahyökkääjä viimeisteli seitsemän maalia ja antoi viisi maalisyöttöä.

- Olen todella tyytyväinen sopimukseen. Tämä on unelmien täyttymys minkä eteen olen tehnyt paljon töitä. Olen unelmoinut tästä ja joskus jopa miettinyt onko unelmointi tällaisesta liian suurta, mutta jos unelmat eivät pelota sinua ne eivät ole tarpeeksi suuria. Middlesbrough on iso seura missä asiat tehdään astetta paremmin kuin esimerkiksi Suomessa. Nyt alkaa entistä kovempi työn teko ja harjoittelu, että löydän ja ansaitsen paikkani Valioliigassa. Iso kiitos Ilvekselle ja Jarkko Wissille, että sain mahdollisuuden näyttää mitä osaan ja että he luottivat minuun. Tampereesta tuli vuodessa kotikaupunki ja sinne on varmasti aina kiva palata. Ilves-faneille terveiset, moikataan kun tavataan, Soisalo sanoi.

Soisalo siirtyi Ilvekseen viime kaudeksi HJK:n organisaatiosta.

Lisää uutisia