AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.52 // 29.12.2016

​Soisalo äänestettiin Pirkanmaan parhaaksi urheilijaksi

​Soisalo äänestettiin Pirkanmaan parhaaksi urheilijaksi

Mikael Soisalon hieno kausi teki vaikutuksen äänestäjiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Loistavan kauden Ilveksessä pelannut 18-vuotias laitahyökkääjä Mikael Soisalo on valittu Pirkanmaan Vuoden urheilijaksi.

Tamperelainen-lehden tekemässä nettiäänestyksessä Soisalo sai yhteensä 8468 ääntä, joka oli 49 % kaikista annetuista äänistä. Toiseksi valittu jääkiekkoilija Patrik Laine sai 6261 ääntä, joka oli 37 % kaikista äänistä.

Ilveksen maalivahti Mika Hilander oli äänestyksessä kolmantena 1882 äänellä ja tuo määrä oli 11 % kaikista äänistä. Mukana äänestyksessä olivat myös mm. jääkiekkotähti Aleksander Barkov sekä nyrkkeilyn olympiapronssimitalisti Mira Potkonen.

Lisää uutisia