AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 16.10.2016

Kannattajille tilaisuus hyvästellä FC Lahden legendat

Kannattajille tilaisuus hyvästellä FC Lahden legendat

"Rafu" nähdään viime kertaa kotikentällä maanantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti -legendan Rafaelin ja pitkäaikaisen Kuhnuri -taistelijan Jussi Länsitalon jäähyväisottelu kotiyleisön edessä on maanantaina IFK Mariehamnia vastaan.

Ottelun jälkeen yleisöllä on mahdollisuus tavata pelimiehet ja jättää henkilökohtaiset jäähyväiset FC Lahden VIP-tiloissa. VIP-tilat ovat ottelun jälkeen avoinna kaikille.

Ottelun Rafael ja Länsitalo saapuvat VIP-tiloihin mahdollisimman pian ottelun päätyttyä haastatteluihin. Joten maanantaiksi on hyvä kaivaa Rafael-paidat kaapin perukoilta ja hakea siihen nimikirjoitus. Anniskelu jatkuu VIP-tiloissa myös ottelun jälkeen.

Maanantaina myynnissä on pieni keräilyerä harvinaista Rafael-mukia. Ottelun anneskelualueilla ja VIP-tiloissa on myynnissä erikoiserä FC Lahden kannattajien ja Teerenpelin yhteistyössä valmistettua Rafael-olutta. Lisäksi ottelun käsiohjelma on omistettu Rafaelille. Tämä keräilyharvinaisuus kannattaa napata talteen. Ottelunaikana videotaululla myös nähtävissä kohokohtia Rafaelin ja Länsitalon uran varrelta.

Alle 16-vuotiaiden sisäänpääsy on ilmainen vanhempien seurassa.


FC Lahti-IFK Mariehamn maanantaina 17.10 kello 18.30 Lahden stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia