AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 16.10.2016

Korkeakunnas suitsuttaa Rafaelia ja Länsitaloa

Korkeakunnas suitsuttaa Rafaelia ja Länsitaloa

"Unelmien vävyehdokas" Jussi Länsitalo. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden kauden 2016 viimeinen kotiottelu pelataan maanantaina, kun vieraaksi saapuu sarjakärki IFK Mariehamn.

Kuhnurit lähtevät maanantain koitokseen juhlavissa tunnelmissa, sillä niin Rafaelille kuin Jussi Länsitalollekin kyseessä on uran viimeinen kotiottelu kuhnuripaidassa.

- Kaksi hienoa kuhnuri-ikonia hyvästelee kotiyleisön, joukkue saa siitä lisää boostia. Joukkueessa on kutkuttava fiilis, äärimmäisen kova haaste edessä. Ei muuta kuin nauttimaan hyvistä syksyn peleistä. Halutaan jättää kaikki kentälle, päävalmentaja Toni Korkeakunnas sanoo.

Lahden kaikkien aikojen paras maalintekijä 99. liigaosumallaan on tietysti Rafael, joka ei liiemmälti esittelyjä kaipaa.

- Rafael on poikkeuksellinen maalintekijä. Edelleen kun tehdään harjoituksissa maaleja, niin toistoharjoituksissa hän on ylivertainen. Kaikki tietävät, mikä merkitys hänellä on ollut FC Lahdelle ja lahtelaiselle yleisölle.

- Hän on vaatimaton ja rauhallinen kaveri. Viihtyy pukukopissa ja tulee ihmisten kanssa toimeen. Hieno persoona ja pelaaja. Tilastot ja tehot puhuvat puolestaan, Korkeakunnas kehuu.

Monipuolinen ikitaistelija Länsitalo on noussut joukkueen johtohahmoiksi ja hänen lähtönsä kirpaisee.

- Totta kai on sääli, kun mies on parhaassa iässä. Erittäin kunnianhimoinen ja älykäs kaveri, joka on opiskellut pelaamisen ohella. Loukkaantumiset ovat varmasti hidastaneet jalkapalloilullista kehitystä. Haluaa olla paras ja menestyä, nyt sitten uudet haasteet edessä.

- On ihan huikea persoona ja sosiaalisesti äärimmäisen lahjakas. On ollut joukkueen kokoava voima. Huomioi kaikki pelaajat, ihmiset ja fanit. Väsynyt klisee, mutta hän on unelmien vävyehdokas. Miehellä on kaikki elämän osa-alueet hallussa, Korkeakunnas suitsuttaa.


FC Lahti - IFK Mariehamn Lahden stadionilla maanantaina 17.10. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia