AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 26.9.2016

Korkeakunnas: "Tekemisestä huokuu peli-ilo"

Korkeakunnas: "Tekemisestä huokuu peli-ilo"

Toke on löytänyt oikean vireen Kuhnureille. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden syyskausi on sujunut hienosti, mutta alkukaudella ja kesällä tuloksen tekeminen oli vaikeampaa.

Osasyy vaikeaa alkukauteen oli joukkueen kokemattomuus.

- Pelillinen ilme on ollut pidemmän aikaa hyvä. Tuntuu, että tunnelma on rentoutunut ja vapautunut. Tietyt asiat ovat automatisoituneet. Kauteen lähtiessä joukkue uusiutui paljon ja ratkaisupelaajat olivat aika kokemattomia. Itseluottamus on onnistumisien myötä nyt kasvanut ja roolit iskostuneet. Nyt tekemisestä huokuu peli-ilo, päävalmentaja Toni Korkeakunnas ruotii.

Myös harjoituskentällä Lahdella kulkee kovaa.

- Pelattiin perjantaina shadow-harjoitus kymmenen vastaan Vasjutin ja todella vähän jouduin puuttumaan siihen. Pelaaminen oli hyvin sujuvaa. Hyökkäyspään liikkeet ja ajoitukset rupeavat olemaan kohdillaan, "Toke" sanoo.

- Puolustuspäässä tehdään edelleen turhia ja liian helppoja virheitä. Sitä pitää parantaa vielä. Puolustus toimii hyvin, mutta tehdään ihmeellisiä virheitä henkilökohtaisella tasolla. Hyvä myös, että hyökkäyspäänpelaajat ovat ruvenneet onnistumaan, Korkeakunnas jatkaa.


FC Lahti-HIFK maanantaina 26.9. kello 18.30 Lahden Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia