AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 12.6.2016

Korkeakunnas harmissaan: "Käsittämättömiä nukahduksia"

Korkeakunnas harmissaan: "Käsittämättömiä nukahduksia"

FC Lahden esitys ei tyydyttänyt Toni Korkeakunnasta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti koki vierastappion Kemissä, kun se hävisi PS Kemille lukemin 1-2.

Lahti aloitti pelin huonosti ja Kemi käytti tilaisuutensa hyväksi siirtymällä 1-0 johtoon. Pikkuhiljaa Lahti sai pelistä paremmin kiinni ja toisella puoliajalla se hallitsi peliä mielin määrin. Kemin kapteeni William Ions ajettiin ulos 71. minuutilla ja Lahti saikin hetkeä myöhemmin tasoituksen aikaiseksi. Pelin viime minuuteilla Kemi onnistui kuitenkin siirtymään uudelleen johtoon ja piti asemansa pelin päätösvihellykseen asti.

- Huonosti käynnistyi. Tiedettiin, että Kemi tulee ryminällä aluksi. Ensimmäinen tilanne ja heti helähti. Varsinkin vieraissa tekee vaikeaksi. Ryhdistäydyttiin ja dominoitiin toinen puoliaika. Melkein 20 laukausta saatiin ja kymmenen maalia kohti, nyt ei ollut kakkossektorilta. Viimeistely ontui. Meillä on tapana ollut tehdä vastustajan maalivahdista sankaria, Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas manaa seuransa verkkosivuilla.

- Käsittämättömiä nukahduksia ne maalit. Meille noita uinahduksia on sattunut tasaiseen tahtiin. Henkilökohtaista huolimattomuutta ja niistä rankaistaan kovalla kädellä. Tämä on kova sarja ja 90 - 95 prosenttinen keskittyminen ei riitä. Se pitää olla 100 prosenttinen jokaisessa tilanteessa, Korkeakunnas jatkaa.

Lahti sai ikävää jobinpostia heti toisen puoliajan alussa, kun Santeri Hostikka loukkasi kätensä pahasti.

- Harmittaa Hostikan puolesta, hän on tällä hetkellä sairaalassa. Käsi on murtunut tai poikki, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas kertoo seuransa verkkosivuilla.

HIFK-FC Lahti lauantaina 18.6. kello 13.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia