AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 14.1.2016

VPS:lle neljä uutta sopimusta

VPS:lle neljä uutta sopimusta

Andre Clennon teki kaksivuotisen jatkosopimuksen. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS on tehnyt neljä uutta sopimusta ensi kaudeksi. Maalivahti Juuso Kevari ja kenttäpelaaja Kevin Peth palaavat raitapaitaan. Jamaikalaiskärki Andre Clennon ja VPS-kasvatti Arttu Nuutinen jatkavat myös tulevalla kaudella.

Vaasan Palloseura kiinnitti ensimmäisen maalivahtinsa joukkueeseen, kun Juuso Kevari allekirjoitti 1+1-vuotisen sopimuksen seuran kanssa. Viime kausina Kakkosta FC YPA:ssa pelannut 23-vuotias maalivahti edusti Vepsua viimeksi kaudella 2012, jolloin hän torjui tolppien välissä neljässä ottelussa.

Puolustuksessa ja keskikentällä viihtyvä Kevin Peth teki liigauransa ensimmäisen ja tähän mennessä myös ainoan maalinsa kaudella 2011, jolloin hän pelasi lainalla VPS:ssä italialaisseura AC Cesenasta. Tulevalla kaudella Peth tekee paluun raitapaitaan Jarossa ja VIFK:ssa vietettyjen vuosien jälkeen. Pethin pelaajasopimus on vuoden mittainen.

Viime kaudella VPS hankki siirtoikkunan sulkeutumisen kynnyksellä ryhmäänsä Jamaikan maajoukkuehyökkääjän Andre Clennonin. Clennon teki kahdeksassa pelaamassaan ottelussa kolme maalia ja oli yksi tärkeä lenkki VPS:n liigasäilymisen takana. 26-vuotias hyökkääjä voitti Jamaikan liigamestaruuden (National Premier League) Arnett Gardensin paidassa kauden 2014-15 päätteeksi, jonka jälkeen hän suuntasi lainalle VPS:aan. Clennonin sopimus on kaksivuotinen.

Keskikenttäpelaaja Arttu Nuutinen, 20, on puolestaan tehnyt vuoden jatkosopimuksen Vepsun kanssa. VPS-kasvatti pelasi viime kaudella pääosin Kakkosta farmiseura FC Kiistossa. Nuutiselle kertyi Kakkosessa 21 ottelua, joissa hän onnistui tekemään yhden maalin.

Lisää uutisia