AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 14.1.2016

Kevari palaa Vepsuun innolla

Kevari palaa Vepsuun innolla

Juuso Kevari pelasi VPS:ssa viimeksi kaudella 2012. (Kuva: Juha Tamminen)

Viimeksi VPS:n paitaa kaudella 2012 kantanut Juuso Kevari palaa innokkaana kasvattajaseuransa riveihin.

Kevari pelasi VPS:n riveissä neljä ottelua kaudella 2012 ja pelit ovat Kevarilla hyvin muistissa.

- Omasta mielestäni pelasin tosi hyviä pelejä silloin, joten erittäin positiivisin mielin tulen takasin, Kevari iloitsee VPS:n sivuilla.

Kaukana ei olisi ollut, etteikö Kevari olisi jättänyt viime kauden jälkeen rakasta lajiaan. Hän sai nimittäin omaa alaansa vastaavan työtarjouksen kaupungilta, johon hän oli jo tarttumassa. Toisin kuitenkin kävi.

- Ei tämän innokkaampi voisi enää olla. On mahtavaa, että saan vielä mahdollisuuden ja pääsen toteuttamaan haavettani, kolme edelliskautta Kakkosessa FC YPA:n riveissä pelannut maalivahti kertoo.

Kevari uskoo, että viime vuosien tuoma pelirutiini ja uuden maalivahtivalmentajan Henri Sillanpään opit siivittävät miestä kohti henkilökohtaisia päämääriä.

- Varsinkin jaloilla pelaaminen ja peliin osallistuminen ovat kehittyneet tosi paljon viime vuosina. Lisäksi Henkka pystyy auttamaan perusasioissa. Hän on valmentajana nuori ja innokas, joten hän varmasti heittäytyy sataprosenttisesti tähän mukaan. Kauden henkilökohtainen päätavoite on, että minusta tulisi valmis liigapelaaja.

Juuso Kevarin isä Harri edusti Vepsua kausina 1985-87 ja 1989-1997. Hän oli pelipaikaltaan puolustaja ja keskikenttäpelaaja.

Lisää uutisia