AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 16.6.2015

Sinisalolla hyvässä muistissa edellinen RoPS-peli

Sinisalolla hyvässä muistissa edellinen RoPS-peli

Miten käy HIFK:N tänään? (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK isännöi tänään Sonera stadiumilla RoPS:ia.

RoPS:n kausi käynnistyi kolmella peräkkäisellä tappiolla, kunnes joukkue otti kauden avausvoittonsa juuri HIFK:ta vastaan. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa täydet 90 minuuttia HIFK:n puolustuslinjassa pelannut Jukka Sinisalo muistaa tuon ottelun hyvin.

– Siitä lähti niiden nousukiito kohti sarjataulukon kärkeä. RoPS oli siinä vaiheessa aikamoinen kriisijoukkue. Malinen oli onnistunut motivoimaan joukkueensa aika hyvään iskuun juuri meitä vastaan. Pelasimme heikosti ja RoPS käytti sen hyväkseen, Sinisalo kertoo HIFK:n verkkosivuilla.

– Tiistaina tulee varmasti yhtä vaikea matsi kuin viimeksi. Tiedämme RoPS:n vahvuudet. He puolustavat todella tarkasti, joten meidän täytyy saada oma hyökkäyspelaamisemme kulkemaan. RoPS:lla on varmasti itseluottamus kunnossa ja saamme vastaamme Veikkausliigan kovakuntoisimman joukkueen.

Sinisalo nostaa tutun miehen esille RoPS:n kokoonpanosta.

– Boris (Kokko) on iskenyt kuusi maalia, joten hänet täytyy ottaa erikoisvartiointiin. Ei se mikään ihmemies kuitenkaan ole, Sinisalo sanoo.

HIFK-RoPS Sonera stadiumilla tiistaina 16.6. kello 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia