AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 27.5.2014

Rezgar Amani purkanut IFK-sopimuksensa etuajassa

Rezgar Amani purkanut IFK-sopimuksensa etuajassa
IFK ja Amani sopivat alun perin heinäkuun loppuun ulottuneesta sopimuksesta, mutta pelaajan toiveesta sopimus on nyt purettu etuajassa,

- Rezzen aloitteesta ja toiveesta sopimus purettiin etuajassa. Olemme hänen kanssaan keskusteltuamme ja sen jälkeen sisäisesti seura- ja joukkueenjohdon kanssa puhuttuamme päätyneet siihen, että tämä on paras ratkaisu, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson kertoo.

- Rezgar kokee kilpailun liian kovaksi, jotta hän voisi saada kunnolla peliaikaa, eikä hän ollut kiinnostunut pelaamisesta EIF:ssa Kakkosessa, vaan haluaa valita vapaammin. Kiitämme häntä alkukaudesta, jonka aikana Rezze on taistellut ja toiminut ammattimaisesti, vaikka on jäänyt ilman peliaikaa.

Tällä hetkellä IFK:lle ei ole ajankohtaista korvata Rezgar Amani uudella pelaajalla.
Lisää uutisia