AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 24.11.2016

​Hemming ja Amani sopimuksiin IFK Mariehamnin kanssa

​Hemming ja Amani sopimuksiin IFK Mariehamnin kanssa

"Rezze" Amani pelasi Grönvittissä viimeksi kaudella 2014. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn on solminut ykkösjoukkuesopimukset Petter Hemmingin ja Rezgar Amanin kanssa.

Kumpikaan pelaajista ei ole uusi kasvo Grönvittin ryhmässä.

Vuoden mittaisen sopimuksen tehnyt hyökkääjä Rezgar Amani kuului IFK:n ryhmään vuodet 2011-14, mutta jätti joukkueen omasta aloitteestaan kesällä 2014 ja siirtyi pelaamaan FC Ålandiin. Amani on edustanut IFK:ta Veikkausliigassa useasti.

Kaksivuotisen sopimuksen solminut Petter Hemming puolestaan on käynyt läpi IFK:n oman junioripolun ja on viime kaudella harjoitellut jo säännöllisesti ykkösjoukkueen kanssa ja nyt puolustajalle on tarjottu sopimus ykkösjoukkueeseen kausiksi 2017-18.

- Rezze tuntee haluavansa uuden yrityksen liigatasolla ja me annamme hänelle siihen mahdollisuuden. Hän on ollut hallitseva pelaaja Kakkosessa FC Ålandissa, joten se taso on hänen potentiaaliinsa nähden mielestämme oikeastaan liian alhainen. Nyt hän pelaa IFK-ryhmään ja annamme Rezzelle tilaisuuden liittyä ryhmään parhaalla mahdollisella tavalla, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

- Petterin osalta liittyminen ykkösjoukkueeseen toden teolla on luonteva askel ja sen myötä olemme iloisia kaksivuotisesta sopimuksesta. Petterhän on viime vuosina ollut säännöllisesti mukana harjoituksissa ja uskomme, että hänellä on mahdollisuus ottaa seuraava askel tulevan kauden aikana.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia