AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
Gnistan
4-3-3

00

(0-0)

Yleisöä 2282

KuPS
4-3-3
vko.20 // 19.5.2024

Gnistan ja KuPS jäivät ilman osumia (Gnistan - KuPS 0-0)

Gnistan ja KuPS jäivät ilman osumia (Gnistan - KuPS 0-0)

Kuva: Juhani Järvenpää

Gnistan ja KuPS päätyivät Oulunkylän sunnuntai-illassa 0-0 -tasapeliin.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tiukkaa taistelua alusta alkaen. Gnistan pelasi peli-identiteettinsä mukaisesti aggressiivisesti ja onnistuikin taistelullaan tekemään ennakkosuosikkina otteluun lähteneen vierasjoukkueen pelistä vaikeaa.

Molemmilla joukkueilla oli ensimmäisellä puoliajalla yksi loistava maalintekopaikka, mutta Gabriel Europaeus ja Jonathan Muzinga eivät onnisteet paikkojaan hyväksi käyttämään. Puoliajan lopulla pääsi Joakim Latonen puskemaan Benjamin Tatarin antamasta kulmapotkusta, mutta puskussa oli sihti pahemman kerran kateissa.

Puoliajan viettoon lähdettiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toisella puoliajalla Gnistanilla oli omat paikkansa pelin ratkaisemiseen. Latosella oli kaksikin huippupaikkaa, mutta "Jokella" ei ollut tänään onni myötä viimeistelyssään ja toisaalta vieraiden tolppien välissä pelannut Johannes Kreidl osoitti kuuluvansa sarjan parhaimpien maalivahtien joukkoon.

Vieraiden ottelun paras paikka avautui keskialueen pallonriiston jälkeen vasemmalla laidalla pinkoneelle Paul Ogunkoyalle, mutta Jiri Koski esti takaiskun loistotorjunnallaan.

Ottelu pelattiin todella lämpimässä kelissä, joten lopussa lämpö alkoi vaikuttamaan ottelun tempoon ja peli meni todella rikkonaiseksi.