vko.33 // 20.8.2023

Bojan Radulovicin hattutemppu siivitti HJK:n voittoon (FC Inter-HJK 1-3)

HJK vei voiton (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter kohtasi sunnuntaina Veikkausliigan ottelussa sarjan kärkipäästä HJK:n.

Helsinkiläiset veivät kolme pistettä Bojan Radulovicin kolmella osumalla Veritas Stadionilla yleisöennätyksen rikkoneen 5021 katsojan edessä. Ottelu päättyi vieraiden voittoon näillä osumilla maalein 3-1.

Inter siirtyi ottelussa vahvan alun jälkeen johtoon 14. minuutilla. Syvältä omalta puoliskolta alkaneen hienon hyökkäyskuvion päätteeksi Darren Smith viimeisteli pallon tarkasti HJK-maalin alakulmaan Jussi Niskan matalasta keskityksestä.

HJK tasoitti ottelun 62. minuutilla, kun Kevin Kouassivi-Benissan löysi maalin edustalta Bojan Radulovicin, joka pääsi viimeistelemään pallon vitosen viivalta etukulmaan.

Vain kahta minuuttia myöhemmin HJK sai pilkun, josta jo illan toisen osumansa iskenyt Radulovic ei erehtynyt.

Jälleen vain muutama minuutti myöhemmin, ottelun 68. minuutilla Radulovic sai pallon Inter-boksin rajalla, harhautti kaksi puolustajaa ja viimeistelemään hattutempun sekä lisäämään HJK:n johtoa.

Enempää osumia ei ottelussa nähty. Isännille positiivinen asia sunnuntaina oli se, että Interin tuore hyökkääjä Boubou Diallo teki ottelussa Veikkausliigadebyyttinsä.