AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
FC Haka
4-3-3

22

(2-2)

Yleisöä 2683

FC Inter
3-4-3
vko.27 // 8.7.2023

Haka ja Inter tasatahdissa (FC Haka-FC Inter 2-2)

Haka ja Inter tasatahdissa (FC Haka-FC Inter 2-2)

Kuva: Juha Tamminen

FC Haka ja FC Inter tarjosivat lauantai -iltapäivässä maalirikkaan näytöksen, joka päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen lukemin 2-2.

Maalinteon aloitti vierasjoukkue Interin Petteri Forsell, joka on ollut viime kausina harvinaisen vaarallinen vastustaja koskilaisille. Pallotaituri sai kuudentoista takaa jalkansa vapaaksi ja laukoi pallon inhottavasti etunurkkaan jo kolmannella peliminuutilla.

Valkopaitojen tasoitusta ei tarvinnut älyttömän pitkään odottaa, sillä selvästikin pelikuntoon vihdoin päässyt Stavros Zarokostas iski tasoituksen 13 minuuttia myöhemmin.

Kotijoukkueen ilo oli kuitenkin lyhytaikainen, sillä Valentin Purosalo sai liikaa tilaa rangaistusalueen sisällä ja laukoi pallon voimalla etunurkasta sisään 25.minuutilla.

Ottelu eteni vieraiden niukassa johdossa kohti puoliaikaa, kunnes Zarokostas iski toistamiseen. Logan Rogersonin loistavasti ajoitettu pystyjuoksu puhkaisi Inter -puolustuksen ja uusiseelantilainen syötti laukauksen sijaan vasemmalle takaviistoon, mistä Zarokostas pääsi rauhassa sijoittamaan pelivälineen verkkoihin.

Zarokostasin oli paikka kruunata iltansa iskemällä pallo vielä kolmannen kerran verkkoihin, mutta sen enempää kreikkalainen, kuin kukaan muukaan ei enää verkkoihin osunut, joten Tehtiksellä kirjattiin loppulukemiksi 2-2.