AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Honka
4-3-3

21

(2-1)

Yleisöä 1804

IFK Mariehamn
4-3-3
vko.23 // 6.6.2023

Ennakko: FC Honka-IFK Mariehamn

Ennakko: FC Honka-IFK Mariehamn

Kuva: Juha Tamminen

Tapiolan urheilupuistossa tarjotaan jälleen Veikkausliigajalkapalloa keskiviikkona 7.6., kun FC Hongan vieraaksi saapuu IFK Mariehamn.

Honka kärsi viime kierroksella tappion, kun FC Inter oli kotonaan parempi luvuin 2-0. Keltamustilla oli ottelussa omat paikkansa, mutta maalinteko ei onnistunut.

– Se oli todella karvas tappio, mutta myös antoi meille myös hyvää oppia. Meidän pitää puolustaa paremmin näissä peleissä ja keskiviikkona meillä on siihen taas mahdollisuus. Tulossa ei ole helppoa ottelua, mutta teemme kaikkemme että saamme kotinurmella kolme pistettä, Florian Krebs sanoo.

IFK Mariehamnille viikonlopun ottelu AC Oulun vieraana oli niin pelillisesti kuin tuloksellisesti pettymys ja päävalmentaja Daniel Norrmén vihjasi muutoksista. Peruslinjaus keskiviikon koitokseen on kuitenkin yksinkertainen.

- Edessä on tiukka ottelu Honkaa vastaan, vastustaja pyörittää mielellään palloa ja pitää peliä hallussaan, Norrmén luonnehtii.

- Meiltä vaaditaan, että olemme hereillä alusta saakka, käytämme omia vahvuuksiamme ja pysäytämme Hongan maalintekoaikeet. sStä kautta meillä on hyvät mahdollisuudet kolmeen pisteeseen ja keskiviikkona mennään täysillä, "Ahna" vakuuttaa.

Honka on ennen keskiviikon kierrosta kuudentena kahdellatoista pisteellä. Voittoja on tullut kolme, samoin tasapelejä. Viidestä kotiotteluistaan Honka on kerännyt yhden voiton ja yhden tasapelin kautta neljä pistettä, kolme viimeisintä kotiottelua ovat kuitenkin päättyneet tappioihin. Krebs haluaakin joukkueen parantavan saldoaan etenkin kotinurmella.

– Kannattajamme tekevät erittäin hyvää työtä, he kannustavat meitä aina vahvasti ja ansaitsevat juhlia. Keskiviikkona näytämme, miten juhlimme yhdessä.

Honka ja IFK Mariehamn kohtasivat talvella Liigacupissa. Silloin maaleja ei nähty kumpaankaan päähän ja ottelu päätettiin 0-0 lukemiin. Samat lukemat kirjattiin maaliskuisessa harjoitusottelussa ennen Veikkausliigakauden alkua.

Erotuomari: Simani Peiman
AET 1: Leppänen Veli-Matti
AET 2: Nykänen Sami
4.ET: Vuorinen Juuso

Katso myös VeikkausTV Studion ennakko viikon kierroksesta:


(toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa)

FC Honka - IFK Mariehamn Tapiolan urheilupuistossa keskiviikkona 7.6. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: FC Hongan verkkosivut, IFK Mariehamnin Twitter