AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
SJK
3-5-2

32

(0-1)

Yleisöä 1476

FC Honka
4-5-1
vko.27 // 9.7.2022

Ennakko: SJK-FC Honka

Ennakko: SJK-FC Honka

SJK ja Honka iskevät yhteen sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Honka ja SJK kohtasivat jo kerran tällä Veikkausliigakaudella. Silloin Honka otti selvän 5-1 voiton. Hongan maalivahti Maksim Rudakov kuitenkin tietää, että helppoa ottelua ei varmasti ole tulossa.

– Odotan vaikeaa ottelua. SJK pelasi hyvin ensimmäisessä europelissään ja se näytti, että heillä on hyvätasoinen joukkue. Meillä on kuitenkin omat tavoitteemme tässä sarjassa. Etenemme ottelu ottelulta ja seuraava ottelu on aina se tärkein. Viime pelissä emme saaneet tarpeeksi maaleja. Olen varma siitä, että tasomme on sunnuntaina viime peliä korkeammalla, hän sanoo.

Joukkueet kohtasivat myös Liigacupin välierässä, jonka Honka voitti maalittoman varsinaisen peliajan jälkeen rangaistuspotkukilpailussa.

Hongan joukkue on saanut tuttuun tapaan tälläkin kaudella vahvaa tukea kannattajiltaan. HK05 järjestää kannattajamatkan Seinäjoelle.

– Kannattajat luovat mahtavat tunnelman kotikentällämme. Haluan kiittää heitä koko joukkueen puolesta. Odotamme innolla näkevämme teidät myös vieraissa, kannatuksemme on meille erittäin tärkeää. Hyvää kesää kaikille!, Rudakov kiittelee.

Erotuomari Hämäläinen Oskari
AET 1 Aravirta Jan-Peter
AET 2 Leppänen Veli-Matti
4.ET Sariola Olli-Jussi

SJK-FC Honka OmaSP Stadionilla sunnuntaina 10.7. kello 16.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: SJK:n verkkosivut, FC Hongan verkkosivut