AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KTP
4-3-3

13

(0-1)

Yleisöä 1056

FC Inter
3-4-3
vko.35 // 31.8.2021

FC Inter haki pisteet Kotkasta (KTP-FC Inter 1-3)

FC Inter haki pisteet Kotkasta (KTP-FC Inter 1-3)

Inter nappasi voiton KTP:stä. (Kuva: Mikko Mäkelä)

FC Inter pääsee maajoukkuetauolle maukas voitto takataskussaan. KTP kaatui Arto Tolsa Areenalla maalein 1-3.

Ensimmäinen puoliaika ei ollut vihreän veran ilotulitusta, mutta Interille tuo kävi, kun joukkue oli se, joka sai ottelun maalihanat avattua puolen tunnin kohdalla. Maalipörssin kärjessä viilettävä Benjamin Källman iski liigakautensa kahdeksannen osuman, kun hän tuikkasi pallon ohi vastaan tulleen Anton Lepolan. Tilanne sai alkunsa, kun Petteri Forsell löysi puhkovalla syötöllä Aleksi Paanasen kymppialueelta, jonka pistosyöttö Källmanille boksiin oli määrämittainen.

Toisella puoliajalla tilanteita syntyi kumpaankin päähän enemmän. Kyse oli pitkälti siitä, kumpi iskee ottelun toisen maalin. Inter aloitti jakson pirteästi saaden pari kulmapotkua, joista tulosta ei vielä tullut. Kauaa ei kuitenkaan lisämaaleja tarvinnut odottaa, sillä Timo Furuholm onnistui mielipaikaltaan neljästä metristä 53. minuutilla. Jesper Engström antoi hänelle maalin eteen namupassin räväkän nousunsa päätteeksi.

Pelikellon näyttäessä 73 minuuttia Interin voitto sai käytännössä sinettinsä. Matias Ojala juoksi sisään Forsellin kovan maasyötön takatolpalle, ja peli oli selvä.

KTP kavensi pelin 79. minuutilla, kun Asier Arranz onnistui rangaistuspotkusta. Maalivahti Henrik Moisander oli jälleen hyvin vedossa mukana, mutta kassarin sormet olivat pari senttiä liian lyhyet espanjalaisen vetoon nähden. Osuma oli lähinnä kosmeettinen, sillä KTP ei uhannut kunnolla Interin voittoa, vaikka yrittikin loppuun asti.