AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
SJK
3-4-3

22

(1-0)

Yleisöä 2486

FC Inter
4-3-3
vko.37 // 18.9.2021

SJK ja Inter pistejakoon (SJK - FC Inter 2-2)

SJK ja Inter pistejakoon (SJK - FC Inter 2-2)

Kuva: Mika Alavesa / SJK

SJK ja FC Inter kohtasivat joukkueiden keskinäisen kilpailun kannalta hyvin tärkeässä ottelussa SuperLauantain trillerissä.

Ottelu alkoi SJK:n kannalta erinomaisesti, kun jo 3. peliminuutilla Murilo lähetti jalastaan pallon muotoisen raketin kohti Interin maalia ja se painui lopulta yläriman kautta, Interin maalivahdin avustuksella, verkkoon. Sen jälkeen peli oli molemmilta joukkueilta melko rauhallista asetelmien hakemista, pienoisessa SJK:n hallinnassa.

24. minuutilla FC Interin Petteri Forsell laukoi kovan leijuvan laukauksen SJK:n maalia kohti, mutta Jesse Öst onnistui torjua vedon kulmapotkuksi. Puoliajalle siirryttiin SJK:n 1–0 johdossa.

Ensimmäisen puoliajan tavoin myös toinen puoliaika alkoi SJK:n kannalta myönteisesti. Pyry Hannola laukoi parista kympistä kovan laukauksen jonka Interin maalivahti Henrik Moisander vielä torjui. Paluupallossa oli kuitenkin ensimmäisenä Jake Jervis joka siirsi SJK:n voimalla suoraan volleysta 2–0 johtoon. Maali oli Jervisille jo kauden seitsemäs.

Peli oli SJK:lla hyvin hallinnassa, kunnes 56. minuutilla FC Interin Forsell syötti Matias Ojalalle vasempaan laitaan, joka leikkasi keskelle ja ampui voimakkaan kierteisen vedon tolpan kautta maaliin ja kavensi tilanteeksi 2–1. Kavennusmaalin jälkeen Inter sai enemmän pelistä otetta. Kun pelikello näytti 69. minuuttia, Aleksi Paananen pääsi katkaisemaan SJK:n vastahyökkäyksen ja syötti tarkan keskityksen takatolpalle, jonne oli hiipinyt Veikkausliigan maalipörssiä johtava Benjamin Källmann ja hän tasoitti ottelun.

Ottelun lopussa molemmilla oli vielä omat paikkansa sekä pallonhallinta jaksot, mutta lisämaaleja ei tänään nähty ja ottelu päättyi lukemiin 2–2.