Yleisöä 1564

5-2-3
vko.37 // 19.9.2020

SJK voittoon Interistä (FC Inter-SJK 0-1)

SJK jatkaa hyvässä vireessä haettuaan arvokkaat vieraspisteet lauantaina FC Interiltä niukasti numeroin 0-1.

Ottelun ainoan osuman iski SJK-puolustaja Murilo avausjaksolla.

FC Interin mollivoittoinen jakso Veikkausliigassa sai jatkoa lauantaina Veritas Stadionilla, kun se hävisi SJK:lle ensimmäisen jakson maalilla niukasti 0-1 (0-1).

Ottelun ratkaisuksi jäi lopulta pelin ensimmäiset puoli tuntia, jota vieraat hallitsivat. Ottelun ainoa maali syntyi SJK:n lyhyen kulmapotkun seurauksena 20. minuutilla. Maalin viimeisteli yläkulmalaukauksella laitapelaaja Murilo.

SJK:n toinen maali oli lähellä 24. minuutilla, kun Denys Oliinyk laukoi pallon Inter-vahti Henrik Moisanderin käsien kautta tolppaan.

Oman syöttöpelinsä kanssa tuskaillut Interin sai lopulta kenttätapahtumat hallintaansa puolen tunnin pelin jälkeen. Jakson vaarallisimman tilanteen se loi juuri ennen taukovihellystä. Vieraiden maalivahti Jesse Öst torjui kuitenkin upeasti Flip Valencicin laukauksen ja sitä seuranneen irtopallon.

Toisella jaksolla kupletin juoni oli selvä. Inter piti palloa ja SJK haki omia tilanteita kotijoukkueen vastahyökkäyksistä.

Vieraiden tiivis puolustuslinja sai pidettyä lopulta melko helposti Interin hyökkäyspelaamisen kurissa. Maalivahti Östin harteille jäi lopulta muutaman kaukolaukauksen torjuminen.

Ottelun loppua kohti mentäessä paine vierasjoukkueen maalilla kasvoi. Tästä huolimatta maaleja ei Inter onnistunut ottelussa tekemään, joten kaikki pisteet matkasivat tällä kertaa Seinäjoelle.

FC Inter – FC Honka keskiviikkona 23.9. kello 18.30 ja SJK – FC Lahti keskiviikkona 23.9. kello 18.30.

Lähde: FC Interin verkkosivut