AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
FC Honka
3-4-3

00

(0-0)

Yleisöä 1362

SJK
3-4-3
vko.32 // 10.8.2020

FC Honka ja SJK jäivät maaleitta (FC Honka-SJK 0-0)

FC Honka ja SJK jäivät maaleitta (FC Honka-SJK 0-0)

Tim Murray piti jälleen maalinsa puhtaana. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka ja SJK kävivät tiukan taistelun pisteistä, mutta päätyivät lopulta maalittomaan tasapeliin.

Ensimmäisellä puoliajalla Hongan Borjas Martin oli lähimpänä maalintekoa, mutta hänen puskunsa avopaikasta kilpistyi tolppaan. Toisella puoliajan lopussa Denys Oliinyk oli taasen lähellä osua, mutta Tim Murray Hongan maalilla torjui komeasti.

Honka hyökkäsi ensimmäisen kerran vaarallisesti, kun kellossa oli 13. minuuttia. Jean-Marie Dongou syötti Arlind Sejdiulle boksiin, mutta laukaus karkasi maalin ylitse.

27. minuutilla syntyi Hongan kenties paras tilanne avausjaksolla. Duarte Tammilehto lähetti upean pallon ilmassa rangaistusalueelle, josta Borjas Martin puski sen tolppaan.

Viitisen minuuttia myöhemmin Dani Hatakka puski Tammilehdon lähettämästä kulmapotkusta hieman malin ohitse.

Maaleja ei avausjaksolla nähty, joten tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toista nelivitosta oli pelattu noin kahdeksan minuuttia, kun Demba Savage sai hyvän laukaisupaikan, mutta gambialaisen viimeistely karkasi korkeuksiin.

68. minuutilla Sejdiu tarjoili Voutilaiselle huippupaikan, mutta keskikenttäpelaajan laukaus meni maalin yli.

SJK loi yhden harvoista toisen jakson paikoistaan 81. minuutin kohdalla. Serge Atakayi lähetti tarkan keskityksen Honka-maalille, jossa vapaaksi unohtunut Denis Oliinyk odotteli. Tim Murray torjui kuitenkin ukrainalaisen puskun kulmapotkuksi.

Honka kolautteli vielä lisäajalla maalipuita, kun vaihdosta muutamaa minuuttia aiemmin kentälle tullut Elmo Heinonen laukoi pallon Hatakan keskityksestä tolppaan.

Lähemmäksi maalia ei kuitenkaan ottelussa päästy, joten molempien joukkueiden oli tyytyminen yhteen sarjapisteeseen.

Tasapeli oli Hongalle jo kauden kuudessa ja se jatkaa edelleen ainoana tappiottomana joukkueena. SJK on tällä hetkellä seitsemässä pisteessä ja sille tasapeli oli kolmas peräkkäinen.


Espoolaiset kohtaavat seuraavaksi lauantaina 15.8. HJK:n vieraissa. SJK sen sijaan matkaa samana päivänä Ilveksen vieraaksi.

Lähde: FC Hongan verkkosivut