AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
HJK
4-3-3

10

(0-0)

Yleisöä 3217

IFK Mariehamn
4-4-2
vko.39 // 26.9.2017

Ennakko: HJK-IFK Mariehamn

Ennakko: HJK-IFK Mariehamn

HJK hakee sinettiä mestaruudelleen keskiviikkona, kun vastaan asettuu hallitseva mestari IFK Mariehamn.

Klubi lähtee keskiviikon kamppailuun mainioista lähtökohdista. Joukkue kuittasi lauantaina seurahistorian 13. Suomen Cupin mestaruuden, kun SJK kaatui loppuottelussa maalein 1-0. Ottelun ainoasta maalista vastasi toisella puoliajalla osunut Akseli Pelvas.

Voitto oli HJK:lle jo kuudes peräkkäinen. Klubi on ollut kotimaan kentillä muutenkin erinomaisessa vireessä, sillä edellisestä 22 ottelusta tappioita on kertynyt vain yksi.

Helsinkiläisten sarjajohto on 15 pistettä ennen keskiviikon kierrosta. FC Lahti ja KuPS ovat pelanneet ottelun enemmän ja kaksikolla onkin vain viisi peliä jäljellä. Näin ollen joukkueet pystyisivät nousemaan enää korkeintaan tasapisteisiin HJK:n kanssa. Klubi pystyy vastaavasti varmistamaan mestaruuden nappaamalla yhdenkin pisteen.

IFK Mariehamn puolestaan on kuitannut edellisestä kuudesta ottelustaan 13 pistettä ja noussut kamppailemaan jopa mitalisijoista. Tällä hetkellä joukkue on sarjataulukossa kuudennella sijalla ja eroa kolmantena olevaan KuPS:iin on kuusi pistettä. IFK:lla on kuusi ottelua jäljellä, joten pisteet ovat todella kalliita.

HJK pääsee keskiviikon otteluun hyvällä miehistöllä. Loukkaantumisten takia sivussa ovat Mosa, Roni Peiponen, Ville Jalasto sekä Hannu Patronen. Myös Aapo Halmeen pelaaminen on vielä epävarmaa.

IFK Mariehamnilta ovat varmuudella sivussa Robbin Sellin ja Rezgar Amani.


HJK-IFK Mariehamn keskiviikkona 27.9. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.