AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
HJK
4-3-3

01

(0-0)

Yleisöä 9427

RoPS
4-3-3
vko.32 // 13.8.2017

Ennakko: HJK-RoPS

Ennakko: HJK-RoPS

HJK:n ottelut Veikkausliigassa jatkuvat jo maanantaina, kun RoPS saapuu vierailulle Töölöön.

HJK lähtee kamppailuun allaan maukas murskavoitto, kun SJK kaatui vieraskentällä maalein 6-0. Myös RoPS pääsee hyvistä asetelmista kamppailuun, sillä viikolla kaatui IFK Mariehamn selkein numeroin 3-0.

HJK kuittasi joukkueiden kauden avauskohtaamisesta täydet pisteet Rovaniemeltä maalein 4-1. Klubi on ollut lievästi niskan päällä joukkueiden kohtaamisissa Veikkausliigassa, sillä kymmenestä edellisestä keskinäisestä mittelöstä voitto on irronnut viidesti. Pistejakoon on päädytty vastaavasti kolmesti, kun taas RoPS on päässyt juhlimaan täyttä pistepottia kahteen otteeseen.

Edelliseen keskinäiseen otteluun RoPS joutui kuitenkin pahasti siipirikkoisena. Nyt RoPS:lla on allaan riemastuttava kotivoitto IFK Mariehamnista.

- Jokaisen ottelun alussa tilanne on pöytäpeli ja molemmat joukkueet yhtä lailla alhaalla. Kyllä meillä ajatuksia on, kuinka Klubilta edes muutama kasa napattaisiin, RoPS-valmentaja Juha Malinen pyörittelee korttipelivertauksia.

- Tämä on ottelu, jossa meillä ei ole mitään hävittävää. Meiltä puuttuu taas puolenkymmentä pelaajaa, mutta ei heitä kannata alkaa erikseen nimeämään. Poissaolevat eivät kykene peliä ratkaisemaan. Poissaolevia tärkeämpää ovat ne positiiviset muutokset, mitä joukkueessa on tapahtunut. Esimerkiksi Charlie Trafford on ottanut isoa roolia, ja uskon, että näin tulee tapahtumaan myös tässä hänen viimeisessä ottelussaan, Malinen sanoo.

Klubi pääsee maanantain kamppailuun lähes parhaalla kokoonpanolla. Varmuudella sivussa ovat ainoastaan pitkäaikaistoipilaat Atom ja Roni Peiponen. Seinäjoella vatsatautiin sairastunut Aapo Halme ja Lahti-pelissä tällin saanut Hannu Patronen ovat jo palanneet viikonlopun harjoituksiin.


HJK-RoPS maanantaina 14.8. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: HJK:n verkkosivut, RoPS:n verkkosivut