AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
HJK
4-3-2

11

(1-0)

Yleisöä 3721

FC Inter
4-4-2
vko.17 // 28.4.2017

Ennakko: HJK-FC Inter

Ennakko: HJK-FC Inter

HJK:n kausi jatkuu lauantaina kotiottelulla FC Interiä vastaan. Klubin kunniavireita ottelussa ovat kaikki HJK:n naisten ja miesten Suomen mestarit.

HJK:n kausi on alkanut erinomaisesti, kun neljästä ottelusta on kasassa 10 pistettä. Vastaava tahti on ollut 2010-luvulla vain vuosina 2016, 2013 ja 2010. Klubilla on mahdollisuus kuluvan vuosikymmenen parhaaseen pistepottiin viiden ottelun jälkeen, mikäli lauantaina irtoaa voitto. Kaudella 2012 HJK:lla oli viiden ottelun jälkeen kasassa 12 pistettä, mikä on toistaiseksi kovin lukema 2010-luvulla.

Myös ruuti on ollut tällä kaudella poikkeuksellisen kuivaa, kun HJK on viimeistellyt neljässä ottelussa peräti 13 täysosumaa. Edellisen seitsemän kauden aikana vastaavaa maalimäärää ei ollut kertaakaan kasassa edes viiden ottelun jälkeen.

FC Inter avasi kauden murskavoitolla RoPS:sta, mutta sen jälkeen tilille on kolahtanut tappio ja tasapeli.

Viime kaudella joukkueet pelasivat varsin tasaisesti - kumpikin voitti kertaalleen ja kerran tuloksena oli tasapeli. HJK:n kaataminen varsinkaan vieraskentällä ei ole ollut Interille koskaan helppoa. Päävalmentaja Shefki Kuqilla on kuitenkin kova luotto ryhmäänsä.

- Kyllä minulla on kova luotto meihin. Pelaaminen on ollut hyvällä tasolla. Nyt meidän pystyä pitämään taso myös huomenna ja ottamaan pelistä hyvä tulos, sanoo Kuqi.

Alkukaudesta melkoisesti loukkaantumisista kärsineen Interin kokoonpanosta ovat lauantaina varmuudella sivussa vain Kalle Kauppi ja Arttu Hoskonen. Kaksikosta lähimpänä pelikuntoa on Kauppi.


HJK-FC Inter lauantaina 29.4. kello 16.00 Telia 5G-Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: HJK:n verkkosivut, FC Interin verkkosivut