AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 20.12.2023

Armend Kabashi nähdään Gnistanissa myös ensi kaudella - "Hyvä fiilikset jatkaa tutussa ympäristössä"

Armend Kabashi nähdään Gnistanissa myös ensi kaudella - "Hyvä fiilikset jatkaa tutussa ympäristössä"

Armend Kabashi nousi isoon rooliin Gnistanissa syksyn mittaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Kokenut keskikenttäpelaaja Armend Kabashi jatkaa Gnistanissa vuoden mittaisella jatkosopimuksella.

28-vuotias Kabashi liittyi Gnistanin riveihin viime elokuussa kesken kauden. Alkukauden pelaamatta ollut Kabashi etsiskeli hetken pelituntumaa, joten runkosarjassa ehti kertyä vain kolme ottelua. Loppupeleissä mies kuului kuitenkin jo Kipinän avainpelaajiin keskikentän pohjapelaajana. Jatkosarjassa kertyi viisi ottelua ja Veikkausliigan nousukarsinnoissa Kabashi pelasi täydet minuutit molemmissa otteluissa. Kabashi on jo varsin tuttu naama oulunkyläläisille, sillä "Arkka" pelasi Gnistanissa Ykköstä jo kaudella 2021.

Armend Kabashi tuo Gnistaniin kokemusta Veikkausliigasta 57 ottelun verran AC Oulun ja FC Hongan riveissä. Mies toteaa, että ensi kaudeksi oli tavoitteena paluu pääsarjatasolle. Nyt paluu Veikkausliigan nurmille toteutuu tutussa ympäristössä.

– Hyvät on fiilikset, että voin jatkaa tutussa ympäristössä. Gnisussa on ollut hyvä meininki ja projekti käynnissä niin kiva päästä jatkamaan sitä. Oma henkilökohtainen tavoite oli jatkaa uraa Veikkausliigassa ensi kaudella, joten upea juttu ja olen todella iloinen, että se tapahtuu nimenomaan Gnistanissa!

Gnistanin mahdollisuuksiin ensi kauden liigassa Kabashi suhtautuu luottavaisesti.

– Näen Gnistanin mahdollisuudet hyvinä. Toki nousijajoukkueena on aina omat haasteensa eikä helppoa varmasti tule olemaan, mutta pelkästään selviytymään ja osallistumaan sinne ei ole tarkoitus mennä vaan tavoite on myöskin tosissaan pärjätä ja uskon että meillä on siihen hyvät mahdollisuudet.

Päävalmentaja Jussi Leppälahti kommentoi sopimusta tyytyväisenä.

– Armend pelasi viime kauden lopun tärkeässä roolissa keskikentällä. Odotamme, että hän nostaa vielä tasoaan ja jatkaa samaa rataa Veikkausliigassakin. Hienoa että saamme nauttia hänen taidoistaan ensikin kaudella, Leppälahti iloitsee.

Lisää uutisia