AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 12.10.2023

Ylitolva luottaa kotiyleisön tukeen Pikkuhuuhkajien EM-karsinnassa – ”Kaadetaan kotiyleisön voimin”

Ylitolva luottaa kotiyleisön tukeen Pikkuhuuhkajien EM-karsinnassa – ”Kaadetaan kotiyleisön voimin”

Miska Ylitolva on Pikkuhuuhkajien mukana. (Kuva: Juha Tamminen)

Pikkuhuuhkajat jatkaa EM-karsintojaan perjantaina kohtaamalla Turussa Albanian. Miska Ylitolvan mukaan joukkueen tähtäimessä siintää voittotilin avaaminen.

Pikkuhuuhkajat aloitti karsintansa kirvelevällä 1-2-kotitappiolla Sveitsille. Perjantaina Turussa vastaan asettuu Albania, joka on aloittanut karsinnat voittamalla Aremanian ja Romanian.

- Meillä on oikein luottavainen fiilis, olemme jo käyneet asioita läpi Albaniasta ja vielä on varmasti paljon informaatiota tulossa, niin valmistaudutaan hyvin matsiin ja luottavaisin fiiliksin totta kai kotikentällä lähdetään pelaamaan, Ylitolva kertoo joukkueen tunnelmista Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Sveitsiä vastaan Suomi meni johtoon Otso Liimatan maalilla, mutta Sveitsi nousi toisella puoliajalla rinnalle ja ohi. Tappiosta huolimatta Ylitolva ei näe tarvetta suurille pelillisille muutoksille.

- Emme varmaan lähde tekemään mitään suuria muutoksia. Meillä on vahva pallollinen jengi ja meillä on paljon hyviä pelaajia. Osaamme pelata hyvää futista, mutta ihan pallolla lähdemme pelaamaan ja sitä kautta kaadetaan tietenkin kotiyleisön voimin. Ei siinä mitään ihmeellisyyksiä lähdetä tekemään.

Uusimman Supla Veikkausliiga-podcastin pariin pääset täältä.

Lisää uutisia