vko.37 // 12.9.2023

​SJK-kaksikko isossa roolissa Nicaraguan suurinumeroisessa voitossa

Jaime Moreno osui kahdesti Nicaragualle. (Kuva: SJK)

SJK:n Miguel Rodriguez ja Jaime Moreno olivat jälleen avauskokoonpanossa Nicaraguan tiistaiaamun ottelussa CONCACAF:n Nations Leaguessa.

Nicaragua otti toisen voittonsa yhtä monessa ottelussa, kun Barbados kaatui selvin numeroin 5-1.

Moreno oli vahvassa iskussa ja pamautti 3-0-maalin juuri tauon alla sekä Nicaraguan viidennen osuman vartti ennen ottelun loppua. Morenon tavoin avauskokoonpanossa pelannut Rodriguez piti maalillaan nollan, sillä Barbados iski kavennusosuman aivan lopussa Rodriguezin saatua punaisen kortin muutama minuutti aiemmin.

Nicaragua johtaa B-liigan lohkoaan. Avauskierroksella Nicaragualle hävinnyt Dominikaaninen tasavalta kaatoi toisessa ottelussaan Montserrat'n 3-0 ja nousi lohkokakkoseksi. Nations Leagua jatkuu Nicaraguan osalta 13.10. vierasottelulla Montserrat'ta vastaan.