AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 1.8.2023

Kevin Jansen jatkaa FC Hongassa – ”Olen tuntenut oloni kotoisaksi”

Kevin Jansen jatkaa FC Hongassa – ”Olen tuntenut oloni kotoisaksi”

Kevin Jansen nähdään Hongassa myös seuraavan kahden kauden ajan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Kevin Jansen ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Viime kaudelle Honkaan saapunut Jansen on kuulunut joukkueen ehdottomiin avainpelaajiin.

Jansen pelasi avauskaudellaan Hongassa 25 Veikkausliigaottelua ja teki niissä neljä maalia. Tätä kautta ovat hieman häirinneet vaivat, Jansenin saldona on tällä hetkellä neljätoista Veikkausliigaottelua ja kolme maalia. Aiemmalla urallaan Jansen on pelannut mm. 124 ottelua Alankomaiden pääsarjassa.

– Olen todella iloinen jatkosopimuksesta. Siitä hetkestä lähtien kun tulin tänne puolitoista vuotta sitten, olen tuntenut oloni kotoisaksi. Kaikki olivat ja ovat yhä todella mukavia ja ystävällisiä minulle. Olen nauttinut lähes joka hetkestä Suomessa. Elämä on hyvää ja täällä on monia kauniita paikkoja. Ystäväni ja perheenjäseneni ovat käyneet usein täällä ja he ovat kaikki sitä mieltä, että tämä on kaunis maa, Jansen sanoo Hongan verkkosivuilla.

Hän tavoittelee menestytä keltamustassa paidassa.

– Ihmiset Hongassa ovat todella rehtejä ja arvostavat sitä, millainen olen niin pelaajana kuin ihmisenäkin. Sillä on minulle merkitystä. Tavoitteeni ovat selvät, haluan voittaa jotain Hongan kanssa. Tällä kaudella meillä on siihen hyvä mahdollisuus Suomen Cupissa. Tulevilla kausilla pyrimme haastamaan muut kärkijoukkueet mestaruudesta, Jansen kertoo.

– Kevin Jansen on ollut todella tärkeä pelaaja keskikentällämme ja samalla yksi Veikkausliigan parhaista omalla pelipaikallaan. Kevinin taso on korkealla pelistä toiseen. Hän on positiivinen persoona ja pystyy jakamaan nuorille pelaajille kokemusta omalta peliuraltaan. Olemme todella tyytyväisiä jatkosopimukseen, sanoo puolestaan urheilutoimenjohtaja Petri Vuorinen.

Lisää uutisia