AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.52 // 29.12.2021

Kokenut hollantilainen Kevin Jansen sopimukseen - Honka vahvisti keskikenttäänsä

Kokenut hollantilainen Kevin Jansen sopimukseen - Honka vahvisti keskikenttäänsä

Kuva: Juha Tamminen

FC Honka saa keskikentälleen vahvistuksen, kun 29-vuotias alankomaalainen Kevin Jansen liittyy joukkueeseen.

Feyenoordin juniorijoukkueissa kasvanut, 183-senttinen Jansen debytoi kotimaansa pääsarjatasolla kaudella 2011-12 Excelsiorin paidassa ja sai vastuuta heti kahdessakymmenessäkuudessa pelissä. Yhteensä kasassa on 124 peliä Eredivisiessä, joista suurin osa ADO Den Haagin riveissä. Jansen on lisäksi pelannut mm. 74 ottelua Alankomaiden toisella sarjatasolla. Viimeksi hän on edustanut Kyproksen pääsarjajoukkue PAEEK:ia.

– Honka on jo pidemmän ajan näyttänyt, että he todella haluavat minut seuraan. Haluan auttaa omalla panoksellani seuraa menestymään ja taistelemaan mahdollisimman korkeista sijoituksista Veikkausliigassa, Jansen kommentoi.

Hongan puolelta vahvistetaan, että kiinnostusta Jansenia kohtaan on ollut jo muutaman vuoden.

– Kevin on tuo keskikentällemme lisää kokemusta, johtajuutta ja laatua. Hän on monipuolinen pelaaja ja pystyy pelaamaan keskikentällä eri rooleissa. Olemme seuranneet häntä jo pitkään ja olleetkin lähellä aloittaa yhteistyön jo parisen vuotta sitten, Hongan päävalmentaja Vesa Vasara sanoo.

– Olemme keskustelleet Kevinin kanssa Honkaan tulosta jo muutaman vuoden ajan. Nyt oli oikea hetki. Johtajuutta, kokemusta ja osaamista. Sitä saadaan tällä sopimuksella Honkaan. Kerrassaan mainio asia, toteaa puolestaan manageri Hexi Arteva.

Lisää uutisia