AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 14.7.2023

Vastuu jäi vähiin - Kristian Yli-Hietanen ei jatka Hakassa

Vastuu jäi vähiin - Kristian Yli-Hietanen ei jatka Hakassa

Kristian Yli-Hietasen ja Hakan tiet eroavat. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka ja Kristian Yli-Hietanen ovat purkaneet pelaajasopimuksensa. Tammikuussa allekirjoitettu sopimus oli mallia 1+1 -vuotinen.

Hyökkääjä siirtyi Valkeakoskelle Käpylän Pallosta, missä mies oli viime kaudella kakkosen paras maalintekijä. Hakassa vastuuta ei kuitenkaan ole toivotusti tullut, joten osapuolet päätyivät purkamaan sopimuksen ja Yli-Hietanen on vapaa hakemaan kaipaamaansa peliaikaa muualta.

- Vähän sellaiset "bittersweet" -fiilikset, mutta muutoin lähden innoissani uusiin haasteisiin.

- Hienoa oli päästä edustaan Hakaa kyllä! Vaikka ei mennyt ihan miten kuvittelin, niin on kunnia pelata futista tällaisessa seurassa ja paikassa kuin Valkeakoski.

27 -vuotias hyökkääjä pelasi tällä kaudella Veikkausliigassa kaikkiaan 190 minuuttia ja Liigacupissa vastuuta tuli 45 minuutin verran. Vaikka vastuu jäi pieneksi, eikä läpimurtoa ainakaan vielä tällä tasolla nähty, niin miehelle jäi kokemastaan positiiviset muistot.

- Kuten olen sanonut ennenkin, niin täällä on paras kulttuuri koko Veikkausliigassa! Ja hienoa porukkaa tukemassa joukkuetta, mikä tekee pelaamisesta täällä tosi hienon homman.

- Kiitos paljon kaikille hakalaisille ja toivottavasti täällä tulee menestystä teille kaikille!

Lähde: FC Hakan tiedote
Lisää uutisia