AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 28.6.2023

Ovie Ejeheri jättää SJK:n ja palaa Arsenaliin - "Mahtava persoona"

Ovie Ejeheri jättää SJK:n ja palaa Arsenaliin - "Mahtava persoona"

Ovie Ejeheri on pelannut vahvan alkukauden SJK:ssa. (Kuva: SJK)

Englannin Arsenalista SJK:ssa lainasopimuksella oleva maalivahti Ovie Ejeheri, palaa sovitusti heinäkuun puolivälissä takaisin Englantiin.

Määräaikainen lainasopimus päättyy heinäkuun puolivälissä aukeavan siirtoikkunan myötä, ja Arsenal haluaa nuoren maalivahtilupauksensa mukaan kesän harjoitusleireilleen. 20-vuotias Ovie Ejeheri on mukana vielä 8.7. pelattavassa FC Honka-kotiottelussa, ja SJK-väki pääsee jättämään samalla hänelle jäähyväiset.

SJK:lle siirto ei tullut yllätyksenä, ja pidempiaikainen ratkaisu maalivahtitilanteeseen on edennyt suunnitelmien mukaisesti kauden aikana.

– Haluamme kiittää Ovieta hänen panoksestaan kauden aikana, ja samalla kiitämme Arsenalia sekä sen valmennusjohtoa, jotka luottivat meihin hänen kehittämisessä. Olemme erittäin tyytyväisiä Ovien esityksiin kanssamme. Meille on erittäin tärkeää, että kun pelaaja tulee meille, voi hän lähtiessä kokea kehittyneensä täällä, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

– Ja vaikka Ovie oli erittäin huipputasoinen maalivahti jo tänne tullessaan, voimme nähdä hänen kehityksensä. Täällä hän on saanut pelata pääsarjaseurassa, eri maassa, ja on joutunut ehkä tekemään joitain asioita, joita hän ei ole aiemmin tehnyt.

Gómezin mukaan myös seura sai paljon Ejeherin lainapestistä.

– Me taas voimme olla erittäin ylpeitä, että olemme saaneet olla mukana matkalla pelaajan kanssa, jolla on näin valtava potentiaali.

– Toivomme hänelle kaikkea parasta hänen urallaan, ja jos hän ikinä tarvitsee mitään apua, niin täällä Seinäjoelle hänelle on taatusti aina ovet avoimena. Pysymme hänen tukenaan koko hänen loppu-uransa ajan. Hän on mahtava persoona, jollaisia haluaa mukaan joukkueeseensa, ja on ollut hienoa auttaa häntä eteenpäin urallaan, Gómez päättää.

Lisää uutisia