AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 28.6.2023

SJK hankki maajoukkuetason maalivahdin - Krisjānis Zviedris sopimukseen

SJK hankki maajoukkuetason maalivahdin - Krisjānis Zviedris sopimukseen

Krisjānis Zviedris siirtyy SJK:n riveihin. (Kuva: SJK)

SJK on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen Latvian maajoukkuerinkiin kuuluvan maalivahti Krisjānis Zviedrisin kanssa.

Sopimuksessa on lisäksi optio kahdesta seuraavasta kaudesta, joten se voisi option otettaessa käyttöön kestää jopa kauden 2025 loppuun.

Zviedris on 26-vuotias ja latvialaisen FK Liepājan kasvatti, joka on edustanut Liepājaa lähes sadan ottelun verran pelaten myös euro-otteluita. Latvian A-maajoukkueessa hän kuuluu maalivahtirinkiin, ja on ollut 16 kertaa vaihtopenkillä maaotteluissa. Debyytti maajoukkueen maalilla on kuitenkin vielä tekemättä. Zviedris on edustanut Latviaa myös U21-maajoukkueessa.

Zviedris on ollut SJK:n mukana harjoituksissa on viimeisten kahden viikon ajan, ja seura sekä pelikaverit ovat tulleet tutuiksi. SJK oli myös varautunut hyvissä ajoin maalivahtitilanteen muutokseen Ovie Ejeherin lainasopimuksen päättyessä heinäkuussa, ja Zviedris on ollut pidempään SJK:n kiikarissa.

– Hän on ollut kanssamme myös jo jonkin aikaa, joten hän on tutustunut hyvin tapoihimme toimia ja meidän muihin pelaajiimme. Samalla olemme päässeet tutustumaan häneen hyvin, ja sen perusteella Krisjānis on juuri oikeanlainen persoona meidän ryhmäämme, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia