AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 16.4.2023

"Aihiot oli tehdä tasoitus" - Interin Iiro Järvinen harmitteli tappiota ja rankkaria

"Aihiot oli tehdä tasoitus" - Interin Iiro Järvinen harmitteli tappiota ja rankkaria

Kuva: Juha Tamminen

Ilveksen ja FC Interin ottelun kaikki maalit lauantaina nähtiin jo avausjaksolla ja 2-1-voittomaalin iski pilkulta Ilveksen Petteri Pennanen.

Interin keskikentän työmyyrä Iiro Järvinen oli epäonnen soturina rangaistuspotkuun johtaneessa tilanteessa. Hän kertoi oman rehellisen näkemyksensä pilkkuvihellyksestä.

– Luka [Kuittinen] taisi tökätä pallon minulle. Tiesin, että tulee mies selästä ja yritin suojata palloa ja hankkia vaparin. Olin itseasiassa varma, että sainkin sen vaparin, kun pilliin vihellettiin, mutta tällä kertaa se meni toisin päin. En ole nähnyt tilannetta ja voi sanoa oliko se pilkku vai ei, mutta itsestä tuntui ainakin, että ei, Järvinen harmitteli.

Järvisen mukaan Inter olisi jonain toisena päivänä voinut kääntää koko ottelun tuloksen päälaelleen.

– Aloitimme vähän huonosti ja Ilves pääsi johtoon. Sitten pääsimme takaisin peliin mukaan ja aika lailla saman tien taas Ilves johtoon. Sen jälkeen jahtasimme loppupelin, mutta tänään emme saaneet tasoitusta.

– Viimeiset ratkaisut ja viimeistely oli puutteellista. Pääsimme ihan tarpeeksi boksiin ja saimme niitä paikkoja. Aihiot oli tehdä tasoitus, mutta tänään ei mennyt sisään, Järvinen analysoi.

Lisää uutisia