AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 15.4.2023

"Ollaan pettyneitä" - Interin takaa-ajo ei tuonut tulosta Ilvestä vastaan

"Ollaan pettyneitä" - Interin takaa-ajo ei tuonut tulosta Ilvestä vastaan

"Jallu" pettyi tulokseen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin iltapäivä päättyi lauantaina Valkeakoskella pettymykseen, kun ottelua isännöinyt Ilves kaappasi täydet sarjapisteet mukaansa Tampereelle.

Ottelu päättyi maalein 2-1. Jokainen osumista syntyi pelin ensimmäisellä jaksolla. Interin päävalmentaja Jarkko Wiss kertoi suoraan tuntemuksensa ottelun jälkeen.

– Ollaan pettyneitä, kun emme saaneet mitään mukaan tästä matsista. Jotenkin aloitimme tosi tahmeasti ja rooleissa sekä tehtävissä oli yllättäviä epäselkeyksiä. Sen jälkeen pääsimme hyvin peliin mukaan ja minun mielestäni veimme peliä siinä kohtaa, kun Ilves sai sen pilkun ja pääsi uudestaan johtoon.

– Aina on vaikeaa, kun joutuu jahtaamaan peliä, niin siihen kuluu paljon energiaa. Teimme hyviä asioita ja pääsimme boksin rajoille sekä sisään ihan tarpeeksi, mutta tietynlainen terävyyden puute molemmissa päissä kenttää heijasti meidän tekemistä. Nyt on vaikea ajatella tulevaa, mutta sen tiedän, että seuraava peli on vasta kahden viikon päästä. Täytyy miettiä, pitääkö muuttaa harjoittelua tai jotain, Wiss puntaroi.

Vanhan seuransa kohtaaminen ei saanut järisyttäviä tunnekuohuja "Jallussa" esiin päivän aikana.

– Kyllä ihminen voi käydä vanhalla työpaikallaan. Olen tamperelainen, valmennan siellä junnuja ja poikani pelaa siellä. Ei nyt tullut sellaista mitään ihmeellistä, mutta oli heidät ihan hieno kohdata ja onnittelut heille, Wiss päätti.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia