AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 3.2.2023

KuPS isännöi AC Oulua Liigacupissa lauantaina - "Hienolle treeniviikolle mahtava päätös"

KuPS isännöi AC Oulua Liigacupissa lauantaina - "Hienolle treeniviikolle mahtava päätös"

KuPS ja AC Oulu vääntävät Liigacupin pisteistä lauantaina. (Kuva: Juha Leskinen)

Kuopion Palloseuran kilpailulliset ottelut jatkuvat lauantaina Liigacupissa, kun KuPS pelaa Lippumäen ylipainehallissa AC Oulua vastaan.

Kuopion Palloseura aloitti Liigacupin viime viikon lauantaina Seinäjoella SJK:ta vastaan voitolla. Silloin tulostaululla koristeli 90 minuutin jälkeen 0-1 ja täydet pisteet matkasivat Kuopioon. Vastaavasti Laivastonsiniset kohtasivat Liigacupin avausottelussaan Ilveksen, joka päättyi maalittomaan tasapeliin.

Joukkueet kohtasivat toisensa viimeksi joulukuussa harjoituskauden harjoitusottelussa. Silloin keltamustat olivat vahvempia tuloksin 2-1, mutta joukkueet ovat kokeneet paljon muutoksia tuon kohtaamisen jälkeen.

Keltamustien pelaajistoon on tullut viimeisemmän Liigacupin ottelunkin jälkeen uusia nimiä: viimeisempänä hollantilaistoppari Justin Bakker. Lisäksi Jasse Tuominen saapui Kuopioon maanantaina ja on ollut koko viikon mukana joukkueen harjoitusvahvuudessa.

Kuopion Palloseuran päävalmentaja Pasi Tuutti lähtee hyvillä tuntemuksilla lauantain otteluun.

- Saadaan hienolle treeniviikolle mahtava päätös, kun päästään mittaamaan omaa osaamistamme AC Oulua vastaan. Harjoituksien uudet viikkoteemat ja uudet painotukset tuovat lisää odotettavaa peleihin, kertoo Pasi Tuutti.

- Jos ja kun peleille osaa esittää oikeat kysymykset, kertoo peli aina vastaukset siitä, missä vaiheessa ollaan ja mitä voidaan tehdä seuraavaksi. Lisäksi olemme saaneet pelaajia takaisin treenivahvuuteen ja arkilaatumme on parantunut entisestään. Nämä ovat syitä, miksi tuleva peli aiheuttaa entistä enemmän positiivisia odotuksia lauantaille, jakaa Tuutti ajatuksiaan lauantain pelistä.

Otteluun otetaan katsojiksi turvallisuusmääräyksien mukaisesti 100 ensimmäistä KuPS:n kausikorttilaista.

Liigacupin ottelu KuPS - AC Oulu Lippumäen hallissa lauantaina 4.2. kello 15.00. Kaikki Liigacupin ottelut ovat nähtävillä myös Ruudussa suorina lähetyksinä.

Lisää uutisia