AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 21.1.2023

Teemu Tainio ei selitellyt tappiota - "Turpaan tuli niin, että tukka lähti"

Teemu Tainio ei selitellyt tappiota - "Turpaan tuli niin, että tukka lähti"

Teemu Tainio ei omiensa päätä silitellyt. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka jatkoi harjoitusotteluitaan lauantaina Helsingissä HJK:n vieraana. Hallitseva Suomen mestari oli tyly isäntä voittaen 4-0 (3-0).

FC Hakalla oli maalipaikat ottelussa kortilla, kun taas HJK käytti omat paikkansa tehokkaasti. Päävalmentaja Teemu Tainion mukaan esitys jätti paljon toivomisen varaa.

- Tuloksen puolesta turpaan tuli niin, että tukka lähti. Oli siellä tosin positiivisiakin asioita, eli ei tullut loukkaantumisia ja saimme paljon videomateriaalia. Maanantain videopalaverista uhkaa tulla pitkä. Tässä on ollut kolmen viikon hyvä harjoitusjakso ja tämä oli se raskain viikko ja tiedossa oli, että voi olla vaikeaa. Minulla olisi paljon tekosyitä, mutta en lähde niitä tässä erittelemään. Olemme tietoisia missä vaiheessa menemme tällä hetkellä ja ensi viikolla alkavat kilpailulliset pelit, Tainio viittasi jo ensi viikon Liigacupin otteluun.

Tainio muistuttaa, että joukkueen rakentaminen on vielä kesken.

- Tarvitsemme vielä vahvistuksia ja niitä kartoitamme koko ajan. Tässä on kuitenkin pitkä aika ja pidetään maltti mukana. Etiäpäin sanoi mummo lumessa, Tainio päätti.

Hakan pelit jatkuvat 28.1., kun Liigacup alkaa VPS:n vieraana. Haka pelaa ensimmäisen kotiottelunsa lauantaina 4.2. Pirkkahallissa Ilvestä vastaan.

Lisää uutisia