AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 25.9.2022

​Lassi Nurmos hakee paluuta Veikkausliigaan KTP:n kanssa – "On mennyt kuten oli tarkoitus"

​Lassi Nurmos hakee paluuta Veikkausliigaan KTP:n kanssa – "On mennyt kuten oli tarkoitus"

Lassi Nurmos ehti pelata pitkään AC Oulussa. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulun pitkäaikainen kapteeni Lassi Nurmos jäi ilman jatkosopimusta viime syksynä, mutta uusi työnantaja löytyi Kotkasta.

Jäätyään ilman sopimusta vajaa vuosi sitten Nurmos julkaisi Twitterissä huomiota herättäneen työnhakuilmoituksen "Jos haluatte säilyä tai nousta, ottakaa mut. Rahkeita on myös parempaan etenkin topparin paikalla".

Ykkösestä vauhtia hakemaan joutunut KTP tarttui täkyyn ja on saanut havaita, että Nurmos antaa mitä lupaa. Nurmos on pelannut KTP:ssa lähes täydet minuutit nimenomaan topparin tontilla ja KTP on tiukasti kiinni nousussa Veikkausliigaan.

– Aika lailla on mennyt niin kuin oli tarkoitus, Nurmos toteaa Kalevalle.

– Luottoa on riittänyt ja tulosta tullut. Minulle on löytynyt hyvä rooli ja pelijärjestelmä on alkanut toimia.

Noususta Nurmos ei vielä halua puhua, vaan ottaa kliseisesti pelin kerrallaan. Nousu on kuitenkin KTP:n omissa käsissä ja voi varmistua jo ensi viikonloppuna.

Hampaankoloon AC Oulua yli 200 virallisessa ottelussa edustaneelle Nurmokselle ei viime syksystä jäänyt. AC Oulun silloisen päätöksen olla tarjoamatta jatkoa 28-vuotias pelimies ymmärtää osana lajia.

– Joukkueessa on paljon kavereita, ei se muutu mihinkään. Pystyn katsomaan otteluita positiivisen neutraalisti, enkä kannata vastustajaa.

- Sen verran olen näissä hommissa ollut, että ymmärrän pelin hengen. Aina ei saa sopimusta sinne, minne itse haluaisi.

Lähde: Kaleva
Lisää uutisia