AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 29.6.2022

Toni Koskela: ”Tasainen peli”

Toni Koskela: ”Tasainen peli”

Toni Koskela siirsi katseensa jo Veikkausliigan kärkipeliin. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n pelit tämän kauden Suomen Cupissa on pelattu, kun Inter oli maalin verran parempi rangaistuspotkukilpailuun asti edenneessä ottelussa.

Kuumassa säässä pelattu kamppailu oli alusta saakka tasainen, eikä kummallakaan joukkueella ollut erityisen vaarallisia maalipaikkoja.

– Olosuhteet olivat lämpimät, eikä pallo liikkunut kauheasti nihkeällä kentällä. Se oli varmasti yksi syy siihen, miksi kummallakaan joukkueella ei ollut juurikaan maalipaikkoja. Tasainen peli, jossa Inter oli pilkuilla maalin verran parempi, tiivistää HJK:n päävalmentaja Toni Koskela seuran nettisivuilla.

Tappiosta huolimatta päävalmentajan mieltä lämmittivät Janne Sakselan paluu sekä Pyry Soirin esitys.

– Pyryltä hyvä peli. Hän on päässyt harjoittelemaan täysiä viikkoja loukkaantumisten jälkeen ja on hyvä, että hän onnistui nyt ja saamme hänestä nyt tavallaan yhden pelaajan lisää.

HJK ei ehdi kauaa hengähtämään, sillä seuraava ottelu pelataan jo lauantaina, jolloin Kuopion Palloseura saapuu Klubin vieraaksi Bolt Arenalle.

– Mahdollisimman hyvä palautuminen kohti lauantaita. Nurmikentällä ja tällaisessa säässä pelattu ottelu on hyvin raskas, ja lauantaina on edessä taas iso peli.

Lisää uutisia