AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.01 // 6.1.2022

Lauantain SJK-VIFK peruttu - SJK pelaa sen sijaan sisäisen harjoitusottelun

Lauantain SJK-VIFK peruttu - SJK pelaa sen sijaan sisäisen harjoitusottelun

Joaquin Gómez korostaa terveysturvallisuutta. (Kuva: SJK)

SJK – VIFK ottelu on peruttu, mutta SJK pelaa sisäisen harjoitusottelun lauantaina Wallsport Areenalla.

Koska korona jyllää tällä hetkellä läpi Suomen, on lauantaille suunniteltu ensimmäinen harjoituspeli vaihtunut joukkueen sisäiseksi otteluksi. Näin pystytään myös takamaan terveysturvallisuus joukkueen keskuudessa. Lauantain ottelu päättää SJK:n vuoden ensimmäisen harjoitusviikon.

Voimassa olevien koronarajoituksien vuoksi ottelu pelataan ilman yleisöä suljetuin ovin. Rajoituksia ei voi valtioneuvoston päätöksellä myöskään kiertää koronapassilla 20. tammikuuta asti.

– Tämä on ollut kovaa aikaa kaikille jalkapallon kanssa tekemisissä oleville. Olemme hyvin tarkkaan huomioineet terveysturvallisuuden seuran ja seuran lääkärin kanssa, ja olemme tehneet protokollat, joita pelaajat ja ihmiset joukkueen ympärillä noudattavat, kertoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

– On hassua, miten nopeasti asiat voivat muuttua parissa viikossa. Se on ollut haastavaa ja koska juuri nyt tällä alueella tilanne on ollut paha, niin olemme olleet erityisen tarkkoja, että kukaan ei sairastuisi. Ja tämä sitten vaikuttaa myös meidän peliimme lauantaina. Niin meidän kuin vastustajaksi suunnitellun VIFK:n riveissä on pelaajia, joilla on ollut altistumisia. Siksi päätimme pelata lauantain ottelun varmuuden vuoksi sisäisenä harjoitusotteluna SJK Akatemian kanssa, suljetuin ovin, Gómez jatkaa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia